Underbar helg!

Ja denna helgen har varit helt underbar, det började med en ledig fredag! En fredag som jag spenderade med min älskade syster och hennes son samt min andra systers syskonbarn! Vi var på Källbybadet och badade och hade skoj! Kvällen avslutades hos mamma och tore med en olidligt spännande match!

Lördagen sov vi halvlänge och vaknade pigga och glada i sommarvärmen! Jag som varit ute i solen hela veckan var inte direkt sugen på at åka och bada. Så ja o Jerry åkte in till Malmö för att gå lite i på stan. Vi vart inom HM och köpte ett par byxor till mig (kolla bilderna) samt ett par shorts som jag kan ha nu när jag ska jobba på badet i två veckor. Vi mös i sommarvärmen och hamnade tillslut på ett fik där de blev lite kaff för jerry och lite scones :) efter det åkte vi hemmåt och gjorde oss iordning. Kvällen fortsatte i samma mysiga tema det blev grekisk mat på stan och bio!

Söndagen åkte vi och hämtade mina älskade syskonbarn igen och åkte till min pappa för att bada!

Kolla min bilddagbok för fler bilder (ka förssöka ladda upp idag! ) :D

En sjuk sak jag måste berätta är att jag readn är i vecka 17 fattar ni hur fort allt går?! Snart gått halva tiden! :D *längtar*

Kram på er nu skaj a ut till pappa o bada med syskonen!tiden går..

Ja tiden bara går och jag glömmer bort bloggen och orkar inte riktigt skriva i den så mycket som jag egentligen skulle vilja att göra. Jag önskar att jag hade ork och tid att skriva varje dag men tröttheten gör att jag nätt  jämt orkar vara vaken till kl 21. Det tär på en och det tär på jerry, jag orkar ingenting.

Men förmodligen får jag ett svar på måndag när jag ka till barnmorskan. Hade inet bra värden alls när jag var på företagshälsan så fick en akut tid till BM.

Annars så går jag in i vecka 17 imorgon. Det går fort som bara den. Snart har jag gått halva tiden och det är snart dax för semestertider och för RUL. Vi längtar väldigt mycket till båda sakerna och har lite planer men inte alls för mycket.

Jag hoppas att ni alla har tålamod med att jag bara skriver ibland!

Kram på er

Psss...

Pssss.... nya kort i pointblogg :D

www.blommis.pointblog.se

Idag kommer mina...

.. älskling hem han har varit borta sedan i onsdags förmiddag... *saknat*


Nu orkar jag tycärr inte skriva mer kram hej!

orkar itne skriva

men täntke visa er ltie bilder
Magen v 12+2magen v 12+2ultraljud v 12+1 (vanligt ultraljud)

Utskriven :)

japp änteligen ä jag hemma och utskriven är riktigt skönt att slippa ha massa tider att passa. Dock är jag ganska imponerad a tt jag BARA försov mig en enda dag och det skyller jag på min mobil som är helt knäpp när man laddar den.

I vilket fall sm helst så är jag sjukskriven hela veckan ut, dock vet jag inte om jag kommer att vara hemma hela veckan då jag kommer vara så sjukt uttråkad så jag kommer klättra på väggarna är hemma. läkaren tyckte att jag kunde vila upp mig framför allt om jag hade ont men de va okej att gå tillbaka till jobbet tidigare om jag kände mig kry nog så de tänkte jag göra. Antingen imorgon eller på torsdag vi får se! På torsdag ska jag jobba iaf, för då har vi utvärderingsdag och lite planering inför nästa termin samt att vi ska ha en underbar dag tillsammans alla kollegorna och det vill jag verkligen itne missa!

Annars så e det ganska bra faktiskt, mår illa som sören av min antibiotika dock, men jag vet att den skadar inte bebisen i magen även om den är stark o får mig att å dåligt. Fick även se vårt lilla liv igår. Den låg o vinkade till mig när läkaren gjorde ultraljudet. Hon buffade och tryckte på min mage så att h*n skulle simma runder o vända sig. Men allt såg jätte bra ut och ryggraden syntes samt ansiktsskelettet :D

Vilek lycka det är att få se de va nästa nså ja började gråta inne i ultraljudsrummet. E lite ledsen över att Jerry inte har fått se h*n någon gång men jag har tre gånger redan. Men han har fått se två bilder iaf det är alltid någonting Men han har redan bestämmt sig för at följa med på det inplanerade ultraljudet vilket blir i Juli..

Nej jag ska åka ner till stan för nu orkar jag inte göra mer här hemma...

Ha en bra dag!

(jerry åker till srf imn så har ni tråkigt kan ni alltid roa mig )! :)

RSS 2.0