Äntliigen!

Äntligen e vårat badrum färdigt!!!! Så skönt att ha allt färdigt, slippa gå på toaletten i källaren, slippa dusca överallt... hehe

Ja annars utbildning i dag i livräddning, de va jobbigt men lärorikt.
Imorgon ska jag jbba lång dag först på öt skolan o sen på järnåkra så de blir en hel dag.... sen blir de grillning hos pappsen!


nej dax o slumra... lång dag imorgon!


Kram


Måndag igen,

Ja dagarna rullar på och nu är det måndag igen, dock en kort vecka så de ska nig inte kännas av att man inte fått vila speciellt mycet under helgens gång.

Ja badrummet blev inte färdigt i fredags men de verkar som om det blir kalrt imorgon iaf. Han har bara handfatate och strömmen kvar, men sen har även duschen pajat så den får ha nta sig en titt på igen.

Ja i fredags va en trevlig dag faktiskt. va på nyanställdas träff i Lund och vi gjorde ltie allt möjligt, visst va kanske inte det roligaste jag gjort men det var ganska trevligt faktiskt. Sen på kvällen åkte vi och handla sen bar det av till Jimmy och Helena på lite god mat och öl.

I Lördags åkte vi till Linda och martin då han fyllde 25 år. Blev en tidigkväll, många anledningar, men de va kul iaf :) Tack vännerna :)

Och igår då så bar det av te syrran då håkan fyllde år. Ännu en dag med underbart god mat, dock va jag inte så social utan spelade med liam hela kvällen :))

Nej nu ska jag göra mig iordning och sticka till jobbet... står i valet o kvalet på om jag ska cykla eller inte, är strålande väder men jobbar kväll... hmmm får se vad jag gö :)
kram på er allesammans

Snart....

Ja snart så är badrummet färdigt! Bara iag kvar sen e de nog som det ska vara där inne, dock har vi haft problem med en läckande toalett men de blir väll bra snart hoppas jag. Man vill inte ha fler överraskningar med massa vatten på golvet!

Ananrs har inte mycket hänt va ju hos syrran i helgen o mös hadej u ingen toalett så vi flyttade dit en natt och tog två flugor i en smäll då hon ändå behövde barnvakt. :) Vi va ute hela dagen typ oc krattade mossa :P snacka om att dem hade mossa i sin gräsmatta de va nog ingen gräsmatta kvar helt enkelt!

Ja ananrs i veckan har jag jobbat en massa, ja o sen har jag faktiskt varit på utbildning, Ungas internetanvändande, och en HLR dom va riktigt bra även om jag har gått den för ett tag sedan i skolan.
Ja sen idag ska jag på nyanställdas träff i Lund, kanske blir spännande kanske inte. Och innan jag åker he mska jag köpa en present till Martin som fyllt 25 och festar imn! :)

nej ha de bra alesammans oc ha en skön helg!

kram Åsa

Helg igen...

Ja nu va det äntligen fredag igen. Dock jobbar jag kväll idag så sutar inte försen vid 23.15 men men gör inte så mycket. :)

Ja fast i helgen blir det att sova hos syrran min, för vi har ingen toalette :) heh men nu har kaklet börjat komma upp och det kommer bli sååå fint! :) Ni får komma och titta sen när vi är färdiga, dock blri det inflyttnignsfest då oxå. har inte hunnit ha det ännu pga all renovering o grejor.

Ja i helgen får vi se vad jag ska göra med loppunge och hans lillasyster :) Vill hitta på något skoj med honom var ett tag sedan vi gjorde något roligt. Vill ju inte han ska känna sig bortglömd nu när Nova har kommit, innan va han ju ensam och nu måsta han dela. Även om jag vet att han inte glöms bort så gjorde vi alla så mycket roligheter med honom innan så de e det jag syftar på. Va längesedan han va på lekland så kanske ska åka på det, men då måste jag ha med mig någon mer som e sugen på o springa i alla gångar. :) Menmen får se, hoppas bara Jenny inte säger något till honom om det försen jag vet ;)

Nje nu ska ja ta o sticka till jobbet snart, börjar inte försen om en timme men måste handla något o äta ikväll för våra matlådor e slut så det får bli ett stor kok snart.


Sitter och lyssnar på låten som har skrivit om Engla, den finns på aftonbladet.se och e så rörande. :( nästan så man får tårar i ögonen.

Kram på er allesamans och ha en underbar helg!

(som sagt blir lösenord snart )


lösenordsskyddat...

Japp numera blir det lösenordsskyddat...

många anledningar....

Ni som vill ha lösenordet får maila eller skriva en kommentar med er mail adress så kan ni få det... ni har endast ett par dagar på er!

Kram

Lilllördag

Ja då va det Onsdag och som vissa kallar det lilllördag. Inte mycket händer idag inte. Göran kom klockan 8.00 och gick hem precis igen. Snabb visit idag. Fick veta att imorgon ryker toastolen så vi får överleva utan den någon dag tror jag flyttar hem till syrran :)

Ja annars ska jag jobba och sen ska vi tvätta ikväll, alltid lika "trevligt" hehe.

Ja och en annan sak ajg måste berätta... det ringde precis från löddeköpinge och jag ska på jobbintervjue :) Tycker det är lika spännande och svårt varje gång, även om jag hoppas att jag får stanna där jag befinner mig nu och att jag får ett fast jobb här istället för kan man trivs bättre? :)

Nej ska äta lite o sen läsa

Kram

Vi lever i en orättvis värld...

Ja så är det verkligen, läste på en blogg som jag följer med stora ögon om detta med lilla Engla. Det är så sjukt att ett barn inte ska kunna cykla hem själv. Jag funderar på hur det kommer bli när ja ghar egna barn kommer man stå vid deras sida hela tiden och aldrig lämna ögonen från dem, man vet ju aldrig när en sjuk människa kan vara framme.

Funderar på det med mina syskonbarn, Liam och Nova. Liam börjar bli stor nog att vilja leka ute själv i trädgården men efter allt man läst om Engla så blir man lite rädd för att släppa ut dem. Fast ja man kanske inte ska överreagera men vi lever i en sjuk värld med många saker som är orättvisa och fel.

Jag kan bara tänka tillbaka till folkhögskolan jag slutade på för ett år sedan. Mitt examens arbete där. Jag skrev om barnmisshandel, och fick fram helt sjuka sifforor. Lärde mig väldigt mycket under mitt examensarbete, massa tecken som man kan leta efter vad som egentligen skiljer sig från ett blåmärke till ett blåmärke. Man reagerar oftast inte när ett barn har blämärke, för de e barn och dem har altid blämärke. Men det finns vissa ställen barn inte ska ha blåmärke. Suck, man blir arg och ledsen och man kan inte göra mycket åt det!

Nej nu ska jag se hur det går för snickaren.
Kram på er allesammans och va rädd om er, och era barn!

Ps. Vi finns vi stöttar och vi hjälper, bara lyft luren och ring så finns vi där. Lycka till idag :)

Pinsamt värre..

Ja lite pinsamt blev det nu när Jerry pratat med vaktmästaren om byte av golvbrunn och han säger till våran byggare att det måste göras.. PINSAMt tycker jag som bara står bredvud med ett falskt leende...

Menmen det blir väll bra hoppas jag...

Iaf va meningen att han skulle ta toalettstolen idag men det gör han inte då för han måste bila upp golvet och byta golvbrunn. Ibland önskar jag att jag inte var hemma när sådant togs upp känner mig så dum.

Men vi slipper iaf att flytta in hos syrran i helgen. Även om de e trevligt att vara där så är det alltid skönare att sova hemma tycker jag.


Ja nog om badrummet ...

Igår umgicks jag med underbaraste Alex. Vi spelade och hade trevligt, pratade massa. Och hans mamma är så söt hehe hon hade lagt upp kakor och allt till oss, även om vi inte åt av dem så va de gulligt. :)
Kanske ska träffa honom idag igen men han vägrar svara så tror inte det blir av :P han ligger nog o snussar kudden fortfarande.

Annars inte mycket händer till helgen, fest på lördag kväll bara annars blir det en lugn helg tror jag.

JA jo det är ju ROCKAFTON ikväll på jobbet så kanske ska dra ner o titta där lite men får helt enkelt se om det blir så eller inte.

Shit va de låter nu när han bilar upp golvet!!

Bäst att åka innan man blir hörselskadad hehe

kram på er och ha en underbar dag i vårvärmen!


statistiken ökar...

Ja alltid lika kul att se när statistiken ökar. Dock vet jag inte vem hälften av er e men ändå väldigt kul att så många följer ens bloggande. Men hade varit kul att veta vem ni är så kommentera gärna lite oftare :) och skriv gärna med eran egen blogg så ja kan följa erat liv?

Till Sanna som kommenterade förra inlägget och gärna ville se bilderna från the studio. Du kan kommentera igen men en mailadress så ska du få mitt gästlösenord. Inte så sugen på att lägga ut det här inne nämligen :)

Jaha annars händer inte mycket.. Jobbet går vidare och jag ska idag hämta sponsring till våran tjejfestival... Och jag ska umgås med lilla Alex... :)



kram på er allesammans


Jag saknar dig, jag behöver dig och jag älskar dig. kom tillbaka o va min vän. finns ingen som du, Tiden med dig va en av de perioder i livet då jag log nästan hela tiden. När jag tänker tillbaka känner jag fjärilarna i magen och suget efter allt det roliga vi gjorde. Minns fortfarande första gången vi sågs, det va lite pinsamt och jobbigt men ack så mycket roligt det har skett där efter. Jag önskar att våran kontakt hade varit som då, att vi fortfarande pratar flera timmar om allt från himme till jord. Jag finns kvar här, jag vil ha tillbaka det, bara ropa om du vill.....

Inte lika seg längre...

Ja nu va det onsdag och halva veckan har redan gått. Härligt samtidigt som det närmar sig sommaren och oklarheten med jobb. Skön på sitt håll att badrummet kommer vara klart, jag kommer vara ledig flera veckor och bara njuta.
Ja med tanke på badrummet, just nu står han där o bankar och har sig, det börjar faktiskt likna något (även han bara satt upp gips plattorna än så länge). Nackdelen med badrummet är att jag som är hemma till klockan 12 iaf inte kan gå på toaletten eller någonting och det är lite små jobbigt men men.

Ja våren verkar vara kommen nere i Skåne iaf. Härligt väder och ungarna på jobbet är ute mycket och gör roligheter. Man kan sitta på balkongen på förmidagen o njuta med the i handen. Helt perfekt!!

Med tanke på en annan sak, alla ni som följt mitt klänningproblem så är det numera löst. Fick en beställning från Laredoute igår och i de paketet fanns min rosa svarta klänning som satt som gjord för mig! Helt perfekt. Riktigt skönt att slippa ha den stenen att släpa på numera. fick även en kjol med i de paketet och den har ja på mig idag, inte ofta jag har kjol men idag blev det så :)

Nej nu ska jag gå upp och ta tvätten sen ska jag faktiskt åka till Malmö och beställa en duchvägg (bätter sent än aldrig)

Frästen dagens namn på bloggen : jag är inte lika seg med att uppdatera längre så nu kan ni inte gnälla :)

kram och ha en bra onsdag!

Åsa

Trevlig helg...

Ja i helgen har det hänt en hel del. I Fredags jobbade jag kväll med Anette, vi skulle grilla och va ute med våra högstadie ungar. Men direkt efter att grillen startas så började det regna så de va bara att grilla färdigt korven sen in där inne igen. Men istället för att vara ute så hade vi reflexjakt hehe och det verkade va uppskattat faktiskt.

Sen på lördagen så va vi nere och tränade e timme sen va det dax att återigen leta efter en klänning. Vi va i Malmö och en åkte vi till center sy. Efter massa letande så gav jag upp och åkte till mormor för att hämta extra nycklen till lägenheten.
Sen som vanligt hör syrran av sig till kvällen ch det bar av hem till dem för att äta god tacos. Malin va oxå där, John är ju på träningsläger och hon är som jag, hatar att vara själv.

Ja och idag söndag så har vi cyklat till Ica tuna och handlat och sen plockat undan och satt upp hyllor hjär hemma. Sen ringde återigen syrran men denna gången undrade hon om jag ville ta hanom barnen så de kunde gå ut och äta. Så de gjrode vi, tittade först på fotbollen o jäkla helsingborg lyckades inte trycka in en andra boll. Efter det gick vi ut på lekplatspromenad. Så de e vad som har hänt i helgen.

kram på er och hoppas ni har haft en bra helg.

Mysdag...

Ja idag kommer bli en härlig och mysig dag det känner jag på mig. Snart kommer min kära syster med två små underbara varelsesr (Liam och Nova) så ska jag ha dem fram till jag börjar jobba klockan 14. Ville "passa" dem idag, kännde för det och träffar dem inte själv så ofta längre. Innan hade jag ju Liam i alla fall varannan vecka minst och gjorde saker. Saknar den tiden...

Ja tillbaka till mysdagen, de ringer nog när som helst i min telefon om när dem är här. Sen ska vi åka ner till Vipeholmskolan och träffa Linda och Mattias där och traska upp till våra gamla lärare och säga hej. Alltid trevligt och hälsa på sina gamla lärare de e så söta o rara :). Ja sen ska vi åka in till stan luncha och om det fortfarande är fint väder då så ska vi gå till stadsparken så ska Liam få leka lite på den stora lekplatsen där.

Längtar både att få va med barnen och träffa Linda. Vi träffas en hel del nu jämnfört med innan men alldeles för lite i alla fall tycker jag. Tycker vi ska snitta en gång varannan vecka minst hehe och det hade nog grabbarna tyckt om oxå.

Nej nu ska jag göra mig iordning, är nästan färdig men behöver bortsa tänderna och sådant. Vill inte lukta unken bäver i munnen ju! :)

Ha en trevlig dag och helg så hörs vi när jag har mer o berätta!
Kram

(Nöjd Malin?) hehe

Bäckaskogsslott

Jag ska uppdatera er om helgen.... :) Vi begav oss iväg tidigt på lördagsmorgongen mot blekinge och slottet vi skulle bo på... vi fick vårt rum och sen va de dax för en super god lunch... lag med potatis och sallad och någon sås vet inte riktigt vad de var för sås men god va den... sen va vi på en liten kurs som handlade om hur man kan duka middags bord snyggt ganska roligt o se men nog itne mkt jag skulle använda mig av när jag tänker efter... ja sen va de mingel vid sjön ode som ville bara gjorde detta också dracks det en hel de.. :) upp te rumme o gjorde oss iordning för fördrinken i slottet oc lite om slottets historia... sen va de en underbar tre rätters med laxtårta och röbetssås till förrätt och helstekt oxfile med potatis och bönsallad och tryffel smör... sen till efterrätt va det blåbärsglass med passionsfrukts(någonting) hehe super gott.. tycker helgen flöt på bra.. en hel del alkohol och rligheter... alltid lika kul o komma iväg på jerrys företagsfester... dock va nackdelen i år att underhållningen va lite hög och långdragen.. de va jätte duktiga men ja... :) sen bar de hemåt på söndagen fast inom syyrran för en långpromenad med barnvagnarna ohc hunden... gick i gamala röstånga sommarland o tittade... hade en mysig eftrmiddag... kvällen blev hos jimmy med pizza ... onyttigt men ack så gott.

RSS 2.0