Dagen...

Jaha ja nu sitter man här på jobbet återigen. Det är fredag och veckan är snart över. Dock har jag kvällen idag men pga sjuk personal så förlyttas jag till en annan fritidsgård. Kan vara trevligt att vidga sina vyer men man är hemma kär och ja tycker  det är lite jobbigt att behöva vara på en annan fritidsgård. ´Men det löser sig väll:)

Har precis kommit till jobbet men börjar inte jobba försen om 20 minuter därför jag passar på att blogga lite nu innan och uppdatera er lite. :)

Mitt huvud har inte dierkt mått så bra. Hade fruktansvärd huvudvärk igår kväll när jag väl kom hem från jobbet. Men då va det ju bara på med kläderna och iväg på förvaltnigsfesten. Stannade bara till precis efter middagen sen begav jag mig hemåt. Tänkte att det är jobbdag idag och ja mådde som agt inte så bra. Knappra lite alvedon sen bums i sängen och somnade ganska snabbt iaf.

Imorse så var det att gå upp hyfsat tidigt och tur hade jag att jag vaknade av mig själv för min mobiltelefon hade tydligen dött och larmet inte startat. Sen va de iväg till stan och få en riktigt skön massage. Den va välbehövlig och jag njöt verkligen. Dock va de inte så skönt när hon masserade huvudet och trycke på min bula så fick be henne sluta trycka precis där. :) Pinsamt och förklara för henna varför me nemn. Ja nu har jag som sagt kommit till jobbet efter att ha handlat ett par byxor och en överraskning till Jerry.

Nej får gå o hjälpa mina kollegor vi är som sagt två man kort så får rycka in lite tidigare då.

Trevligt...

ja det är alltid lika trevligt att komma in på bloggen och se att man har fått kommentarer av diverser personer. Det gör att man måste gå in och kolla om någon har kommenterat. Det är alltid trevligare att komma in och man blir mer sugen på att blogga när man vet att folk läser och kommenterar det man skriver. :)

Ja igår var det ännu en tuff dag på jobbet. vi har en kollega som är sjuk och har varit det hela veckan samt att en annan kollega blev sjukskriven igår så nu är vi två man kort när vi ska hålla gåren och klubben öppen med alla våra 86 barn. *Jäktigt* men bi löser det. Så är et alltid, vi fritidsledare vi kryper på knäna ibland, allt för att våra brukare/barn ska ha de bra och ha en meningsfull fritid. Förstår inte vaför kultur och fritid hela tiden ska dra in på resurser och pengar blir så irriterad över att vi inte kan få ta in en vikarie. Jag har en del vänner som bara går hemma och som helt klart hade tackat ja till ett par dagars jobb. Men nej istället ska vi lösa allt vi ska krypa på knäna och inte kunna utföra någon meningsfull verksamhet för dessa barn. Suck säger jag bara blir så irriterad. Att cheferna inte förstår att vi som kryper på knäna föra tt vi inte får in någon vikarie oxå kommer att knäckas till slut. Man klarar inte av det hur länge som helst så är det bara men de förstår dem inte för vi lyckas alltid vi klarar det alltid. Vi måste helt enkelt börja sätte ner foten och säga att nu räcker det vi orkar inte mer.

Ja förlåt för mitt sura inlägg men någonstans måste man skriva av sig och man vet att det inte direkt är lönt att prata med cheferna o detta. Dock är jag väldigt glad att våran chef kom till våran anläggning igår och ställde upp och jobbade ett par timmar inte många chefer som går in i verksamheten så där!


 
Nu tänkte jag berätta något mer roligt faktiskt.

IGår efter lite om och men så åkte jag och jerr till Dalby till min nyfunna vän :D som jag så innerligt hoppas att det kan bli en bra relation med. det var helt klart bättre dena gången mellan mig och Carolin. Men killarna va lite nervösa verkade det som. Men det var ju första gången dem träffades hehe. Men jag tror att detta kan leda till något riktigt roligt faktikst och hoppas pådet som sagt. Aldrig fel med fler vänner. :)Idag har dagen inte gått super bra faktiskt. Vaknade förvisso ganska tidigt och bestämde mig för att fixa lite här hemma så nu har jag städat och tvättat efter massa problem. Ja började plcoka undan och sen helt plötsligt vaknade jag av att jag satt på golvet och hade en bula i skallen. Så vad hade klantiga jag gjort då? Jo slagit huvudet i fönsterbrädan som tur va i den av trä men tydligen svimmade jag av ett par sekunder iaf för vaknade när jag satt på golvet. Riktigt skumt och obehagligt om inget annat men men mår bra nu har en bula i skallen och blir lite yr när jag reser mig snabbt men men måste til jobbet måste tänka på de andra där.

Nej nu ska jag göra något vettigt, typ ta den sista tvätten och lite så. :)

Hoppas verkligen att älsklingen min blir överraskad ikväll av att jag har städat och tvättat vilket han egentligen skulle göra ikväll när jag är på förvaltningsfest...

Älskar dig Jerry, du är mitt allt, vad vore jag utan dig?
Är så glad att du kommer så bra överrens med alla i min familj,
och att du har blvit en i familjen
!
Linda vännen, jag hoppas du mår bättre snart tycker inte om att veta att du går hemma och inte mår speciellt bra, du vet att jag ställer upp och finns för dig och tar lillkillen om det behövs. Det är bara att slå en signal så finns vi här. Vill inte det ska bli som för någon månad sedan. Vi va många som blev rädda och skärrade över att du mådde så dåligt utan att säga något och berätta!
Älskar dej snäckan

Pysslat...

Ja nu har jag pysslat en massa... Tänkte jag skulle visa er ett av korten jag gjort lite snabbt innan jag åker till jobbet för att pyssla ännu mer med ungarna :)

Så här är ett kort so jag har gjort.. :)

Hörs kanske senare ikväll igen!

Kram


Måndag igen,

Ja nu va det Måndag igen och helgen är förbi. Jag sitter här och väntar på att klockan ska bli halv 11 så jag kan cykla till jobbet. Det har ösregnat hela morgonen så idag tar jag mde regnkläderna för säkerhets skull. Inge skoj att behöva bli dygnsur när man cyklar hem, än värre när man cyklar mellan lokalerna vi ska befinna oss i idag. Dagarna på jobbet rullar på, jag har ju fölängt till jul iaf vilket är väldigt skönt. Förmodligen så blir det lite längre til och tillslut så är jag nog lasad. :) Hoppas pådet iaf, men det tar ju sin lilla tid helt enkelt.

Jaha tänkte jag skulle berätta för er om helgen som varit. jag sa ju att vi inte skulle ha några planer alls från början men så blev inte fallet. Ännu en helg sprang iväg med massa att göra. Fredagen så skulle vi faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt tänkte vi efter lite funderande men mamma behövde hjälp med sin dator så då åkte vi dit istället och fick middag på köpet. Dock va vi ju inte hemma försen runt 23.00 och skulle upp klockan 07.00 på lördagen för att hjälpa mange och micha men vi sov lite längre och blv lite sena :P

Ja och som sagt lördagen va vi dä och hjälpte dem och flytta en massa och ja följde även med pappa till IKEA. Dock tycker jag att IKEA helsingborg ser helt FUCkt upp för tillfället. Menme min åsikt. Sen blev det middag hos dem oxå och en sjuk Åsa på kvällen. Kräkte en massa och mådde kass vetitne vad det var men skumt va det.


Söndagen va vi hos Linda och Martin. Vi skulle vara där mellan 14-15 men kom klockan 17 pga min bakning tog lite för lång tid. :D


Nej nu ska jag ta o fixa till mig och cykla

kramnästan färdig,

Ja nu är jag nästan färdig med min ombyggnad, så vad tycker ni nu då? Ser det okej ut eller det ser ut som katastrof?

Ja nu har skolan dragit igång, idag har varit en stressad dag som jag inte riktigt vet hur vi lyckades ta oss igenom. Vi har 86 barn i en väldigt liten lokal, varav 36 st är nya 4or. Vi fick helt enkelt flytta våra kära 6:or till firitdsgården och försöka klara av 4orna och 5orna. Dagen började ifs väldigt bra med en god lunch på viva med Emma och Anette. Men sen efter det så började det gå utför. Osten är rälig och vi har ingen handkassa och klarar inte ett mellanmål till så många barn på endast korv. Så jag fick ägga ut så länge så vi åtminstonde kunde köpa ost så vi klarade dagen. Imorgon får vi leverans så då ska väll all vara som vanligt igen hoppas jag!
Det är riktigt jobbigt med så mycket nya barn och nya namn. Samtidigt som vi har ny personal på plats så det är mycket att tänka på, men men som sagt det är bara och bita ihop förmodligen blir det bättre nästa vecka.

Ja annars här hemma är det ganska lugnt, vi bara tar det lugnt och njuter :P
Jerry har suttit en hel del med min blogg som ni ser.

Jag berättade för er här om dagen att jag börjat prata med en tjej, igår blev de så att vi sågs hemma hos henne. Hon va jätte trevligt och jag tror inte vi va tysta många sekunder. Jag tyckte vi kom bra överrens igå och snackade på som bara den. Vi verkar ha en hel del gemensamt och jag hoppas att denna vänskapen kan leda en bit för hon och hennes man verkade trevliga. Så tack för igår Carolin!

Tänkte berätta lite om planeran i helgen för er. Det blir lite att göra denna helgen. Vi ska till malmöfestivalen imorgon (även om det inte är helgen så berättar jag), vi ska se på något band som Jerry ville se och det är ju så att man måste in en vända tycker jag. Sen på fredag blir det nog lugnt om vi inte följer mer Carolina och Stefan till Malmö vilket jag inte riktigt vet om vi ska eller inte. På lördag ska vi hjälpa ett par vänner att flytta och jag ska nog hjälpa pappa att handla på IKEA. Vi får se helt enkelt. Söndag blir det middag hos min älskade vän Linda och mitt söta fadderbarn Mattias, ja och så klart martin hehe!

Nej nu får jag avsluta efter ett ganska långt inlägg tycker jag!

Kram på er allesammans!

Ursäkta röran...

... jag bygger om! :) Ja min kära sambo har börjat göra om min blogg till mig... så därför skriver jag inte mer än så här nu och uppdaterar er när allt är färdigt istället kram

Helgen...

Ja nu har helgen snart gått och jag känner att jag inte har fått ut någon vila alls. Hela helgen har varit helt fullbokad och det har inte funnits mycket tid att bara va på. Tänkte jag skulle berätta för er om min helg...

Fredagen va jobb hela dagen, dock smet jag lite tidigare för vi skulle tilll min pappa och hjälpa honom att flytta till sitt nya hus. Sen va vi hos honom hela kvällen och ställde iordning. Vi tror ha nkommer trivas bra där ute på landet, bara han inte blir ensam. Men men vi får ju helt enkelt se, där är en del att göra vid men han behöver något att pilla med.

Lördagen var ja tvungen att göra ett dop kort till idag. Så efter ett lite halvstressat kort så körde vi till pappa för att hjälpa honom med bankide och lite sådant och jag packade upp ett par lådor till till honom.  Sen efter det så körde vi till Jenny för att äta kräftor med syskonen och mamma. Det blev en tidig kväll för de flesta efter lite för mycket sprit. *skratta* Ja ibland så är dem bara för roliga våra pågar menmen sådant som kan hända helt enkelt. Vi var hemma vid 12 tiden oc då blev det direkt i sängen för våran del. Jag somnade nog på två minuter.

Söndagen blev även det en stressig förmiddag då vi skulle hämta upp Sandra, Jerrys syster, vid 12-12.15 för att sedan va på dopet vid 12.45 senast. Sen nu på kvällen så skulle vi kört upp till Helsingborg för att Jerrys skulle gått på fotboll och jag skulle åkt upp till min syster. men orkade inte åka massa bil så nu blir det bio med den andra systern och Liam istället.  Så förhoppningsvs så kommer hon när som helst...


Annars händer detinte ås mycket i mitt liv. Imorgon är det jobb igen. Förvaltningsträff med alla inom K&F. trevligt men jobbigt. Sen på onsdag börjar skolorna och vardagen är tillbaka på ruta ett. Ska bli skönt och slippa ha sommarschema och att slippa allt med djurmatning och sommarpraktikanter. Jag har saknt mina förmiddagar med diverse vänner.

Framför allt har jag saknat Alex, våra lunch träffar och spel förmiddagar. Dem värderar jag högt. Jag kan inte göra så mycket på förmiddagen för där är inte många som är hemma och kan umgås med mig. Men Alex kan ju det och han har allt en vän behöver ha. Fast nu kanske han får lite konkurens snart. har börjat prata med en tjej ju osm ja hoppas på att ja börjar umgås med en hel del. Både jag och Jerry behöver några fler "par" att umgå med i våran krets.

nej nu ringer syrran min så nu får jag ta och springa ner till henne

Kram på er allesammans så ses vi förhoppningsvis snart igen!

Tisdag...

Japp nu har det gått ännu en dag på denna veckan och inte så mycket som har hänt... Kan berätta för er att hunden jag skrev om har hittats igen.

Idag var det sommarkollo på jobbet igen, lite ny personal och framför allt ingenting o göra IGEN! Emma är tillbaka vilket är trevligt och förmodligen är Nettan där imorgon oxå. Imorgon bär det av till Busfabriken i Helsingborg md barnen och en lekstund...

Oj va ja blev trött och inte orkade skriva mer just nu!
kram

Kopierar min kära systers inlägg...

Japp här kommer min systers inlägg som ja vill vidarbefodra te er som läser min blogg! 
 http://jennytussan.blogg.se/
Nakenhund bortsprungen, hjälp till!!!!!

Jag ber om eran hjälp. Alla som kan hjälpa till, hjälp denna lilla hund. Länka så att denna information kommer ut.

Den 9/8-2008 var det hundutställning i Ronneby. Då blev 7 hundar väldigt skrämda och stack iväg. 6 av hundarna är hittade, men den sjunde är fortfarande borta. Hunden försvann vid brunnsparken i Ronneby. Det är en 10 månaders liten naken tik. Vad jag vet så är hon väldigt rädd av sig. Så om ni ser henne så ring polisen 11414. Hon är anmäld försvunnen hos dom.

http://www.bedykins.se/ny_sida_5.htm

Detta är en direktlänk till denna lilla hunds hemsida. Så snälla alla ni där ute, länka till denna sida, sprid denna info. Så att vi kan hjälpas åt att hitta denna lilla tös.

Jag träffade tjejen som letade efter sin hund, hennes panik efter sin hund gick rakt in i mitt hjärta. Vi måste hitta denna lilla tjej!!!

JennyDet var endast detta jag ville skriva idag men vem vet jag kanske skriver senare igen :)

Kram Åsa

Som jag skrev...

så har jag haft en jätte bra vecka på Dalbybadet. Där va hel trevliga människor som jobbade där och aj hade ritkigt kul faktikst. Såg inte fram emot att va där ute först men nu e jag glad att det blev en vecka där. Hade gärna varit där en till men sommarkollot kallar på mig. Även om D:s energi va lite väl maxad emellanåt och att det dåliga vädert gjorde en trött så hade man många skratt... Så som man ställde upp för varandra där e inte ofta man märker. E riktigt glad att D tog min fredag kväll så jag kunde gå på min kära vän Gustens 25 års fest.

Ja som sagt så va vi på Gustens 25 års fest i fredags. Det var trevligt även om Jerry drack lite mycket och kvällen slutade lite konstitg. Dock leder det ena alltid till det andra och det hela slutade med mys. Ibland måste man helt enkelt rensa luften. På kvällen blev det mest prat med Linda, Martin, Emil och Nettan då de va så mycket folk där så man knappt visste vart man skulle vända sig. blir ju lätt att man fastnar me de man känner då... Men de va en trevlig kväll och vi tackar så mycket för det!

Idag har vi sovit länge och sovit halva dagen då ögonen inte slöts försen runt 4 inatt... Sen har jag även träffat min underbara vän Micke. Gud vad jag saknar honom när ja inte träffat honom... Så många år vi har kännt varandra och så många minnen vi har. Blev en mysig kväll med resturang och film. E glad att jag har honom. En man alltid kan ringa och bara snacka skit med. Älskar dig micke glöm inte det...Finns för dig alltid i vått och torrt.


Nej nu ska jag ta o sova. Hade hoppats på att Alex skulle titta in på Msnen men det gjorde han itne så då har jag inte så mycket mer vid datorn att göra ikväll. Jerry är hos en vän så bli att krypa ner i bingen själv.


Ha de bra allesammans så ska jag försöka uppdatera er lite oftare nästa vecka då rutinerna går tillbaka lite igen. Snart börjar skolan och mina vanliga arbetstider och tiden till datorn finns oftare!


Kram


Dalbybadet...

Ja förlåt mig att jag inte uppdaterat er speciellt mycket, men det har varit en hel del att göra den sista tiden. Just nu jobbar jag på dalbybadet. Helsköna arbetskollegor även där. Man ställer upp för varnadra helt enkelt. Egentligen skulle jag jobba kväll på fredag men gusten ska jue ha sin 25 års fest så ja bytte med söta lilla snälla D.

Annars har det hänt en del sedan sist oxå Magen min har börjat krångla igen dock har det bara varit en dag med kraftiga smärtor de andra dagarna har de varit lite mindre smärtor men har haft lite hela tiden så.  Vi har även varit på Bakken med min kära syster.

nej nu ska ja fortsätta titta på tv. Uppdaterar er lite en anan dag lite.! :)

Kram

RSS 2.0