blööö

första dagen på jobb efter en veckas semester var ingen hit...

berättar mer för er en annan dag för jag ska gå till kojs nu.

Mår fruktansvärt illa och har en huvudvärk om heter duga!

Hoppas ni mår bra allesammans

Wall E

Alla säger att Wall E skulle vara så himla bra men varken jag eller Jerry tyckte den var någon hit! Den va seg och långdragen ,visst den va kanske lite söt och hade väll ett litet budksap men den va segdragens om attans och ja vi tyckte helt enkelt att den inte var bra som så mång andra säger! Men alla har vi olika åsikter men denna föll inte oss i smaken!



Så denna får bara 2 av 5 av oss!

Ja jag måste ju bara...

Sorry syrran men jag måste verkligen berätta vad som hände igår!

Vi vaknade ganska sent och tänkte gå ner på stan och fika med Jimmy och Helena men vi kom fram till att vi inte skulle hinna det med tankepå att vi skulle vara hos mamma klockan 17 och skulle åka inom pappa innan dess. Men vi ville röra på oss och Jenny ringde och frågade omvi ville följa med till vulkanen och ta lite foto så ja varför inte tänkte vi.

Vi var hos syrran vid kvart i 2 och vid 2 hade vi parkerat bilarna och började traska. Vi bestämde oss för att följa den orange stigen och tänkte att den måste ju gå runt. Vi var på väg att ge upp när vi gick upp för backen till vulkanen men följde snällt väge nvidare. Vi fortsatte traska och kom till en liten bäck med träplankor på och jag tyckte vi skulle vända men nja vi fortsatte. Sen kom vi till en by som hette ANdersstorp då var dimman tät och jag tyckte vi skulle freåga någon bonde vart vi var då klockan redan var halv 4. men vi fortsatte följa våran stig efter att vi velat och tyckte att den gick lite konstigt. Men vi fortsatte och gick igenom massa träsk o skit, Man blev blöt om skorna oc hsvettades. Nova var ledsn och hungrig på Jennys rygg men Liam han va super duktig och gick hela tiden själv, Det började bli mörkt och vi fortsatte gå tillslut kom vi till en skogsväg och jag tyckte att vi skulle gå till huset och be om hjälp men Nej de tyckte inte de andra för  vi va ju längs en väg och hittade vi inte kunde vi alltid vända. Så vi fortsatte gå och kom in i skogen igen. Där fick vi äntligen de andra att förstå att fortsätter vi in i skogen så kommer vi itne hitta snitslarna då det började bli bäcksvart. så vi vände och jag klarade knappt av att gå för jag hade fått så sjukt ont i höften. Vi kom upp till huset vi alla började nog  li lite nervösa för mobiltäckningen var inte den bästa och vi hade ingen aning om var vi var och inte vart våra bilar var. Vi knackade på men ingen öppnade så vi gick till nästa hus, En massa hundar skällde och vi ropade tillslut såg vi att någon öppnade dörren i huset nedanför så vi sprang dit.. Där va en dam som bodde i huset ovanför där vi redan varit, vi gick dit och hon körde Jenny till våra bilar och sen kom hon och hämtade oss med Volvon så fick vi sitta tajt och hämta våran bil. När vi satt där i hennes kök, ensamma med en vakthund i rummet bredvid och hennes man skulle komma hem när som helst tyckte vi att hela situationen var pinsam,vi hade skrämt upp mamma och dem, vi va nog alla lite små rädda men nu gick det åt rätt håll i alla fall. Barnen va vrålhungriga så jag gav dem vars en pepparkaka från hennes burk och massa vatten. Klockan va nu kvart över fem och vi hade gått konstant sedan kl 14. Vi kom hem till mamma o dem vid 18 tiden och alla va helt färdiga.

Den va en hmm upplevelse ska man kanske inte säga men det var en mysig promenad som kanske inte slutade på det sätt vi hoppades på, så mitt tips till er är att ha koll på rundan innan ni går!! :D

Sys, de va en bra idee och vi hade trevlit under våran promenad :D

Idag kan man knappt gå, höften vill inte som jag vill men det går nog under dagens gång. SÅ idagblr de soffmys med film och kanske ett puzzel :D

Kram på er allesammans!

Haft ett par bra dagar...

Japp det har jag haft, jag hade en underbar julafton även om jag saknade Jerry något fruktansvärt så var det en bra julafton och ajg fick ju faktiskt mysa med honom på natten även jag itne skulle göra det egentligen. Jag kände igår kväll att jag ville åka hem trots allt och det slutade med att jag körde hem till Sandra och hämtade upp j´Jerry. Sen kom vi i säng vid halv tre inatt...

Jag fick många roliga saker igår oxå.

En embossingmaskin´/värmepistol av jerry till mitt pysslande
jag fick två böcker av malin och john som jag faktiskt redan har börjat att läsa´,
sen fick jag ett örngott av mina älskade syskonbarn emd deras fotavtryck på
jag fick även pengar av min mormor o mofar
samt en chokladfoundue av sandra och scrapbooking papper.

Idag sov vi länge sen åkte vi ner på stan och gick in på onoff. och vad hittade jag där om inte en behändlig liten dator. det är därför rni får stå ut med att saker o ting inte ser ut som det ska göra för jag skriver på den nyta datorn och den är int3e så stor direkt. Hittar inte alla knapparna och vissa knappar är mindre än man är van vid!!

Så här ser min dator ut, jag stod och valde mellan en blå och en rosa menden rosa kostade 250 kr mer och rosa är itne direkt min färg så det fick bli en blå :D



Nej nu ska jag vara social med Jerry ich mysa lite med honom...
imorgon blir det middag hos Mamma!

Kram på er!¨

Hur har eran jul varit och har ni fått några roliga klappar??

Julafton...

Japp nu är det julafton och vart har den därr mysiga underbara julkänslan tagit  vägen? Jag undrar så? Snön finns inte på marken, det spelas knappt några jullåtar på radion och det är inget kul på tv heller!

Igår va vi hos pappa och firade lite jul där dock bev det ingen julmat vilket var väldigt skönt det kommer vi få nog av idag!

Jerry fick en del julklapparj ag får vänta till idag :D

Jerry fick följande,
en domkraft av pappa, öl av malin och john, en dassbok av malin o john, och vi fick tillsammans öl och cider av jenny och håkan.

Sen fick jag
ett set handdukar av pappa samt presentkort på Ikea och en grytvante av katarina (pappas tjej)

Nu ska vi snart bege oss på varsett håll. Jag firar hos Jenny med släkten i år och Jerry med sin syster!

ni får alla ha en bra jul! kram

Jobbjobb o jobb..

Japp nu har dagarna gått igen och snart så är det äntligen dax för semester. IDag är sista dagen innan en veckas julledighet. Jag har inte den lyxen som vissa andra har och är ledig i några veckor. Jag får bara en veckas semster och fortfarande kvällstjänstgöring osv under jullovet. Hoppas bara på att där är ungdomar på gården så man inte behöver tråka så mycket!

Igår var inte min tur dag direkt. Dagen gick inge vidare för min del. Jag höll på att halka o sätta mig på ändan två gånger på jobb. En gång halkade jag på byxorna och en gång på oljan Emma spillt ut. Sen gick jag även in i konsollerna som sitter kvar efter fönsterbrädorna samt skar mig på en av lådorna i frysen. SÅ idag ska jag skriav en "hoppsan" anmälan så får vi hoppsa på att det åtgärdars! :)

Igår kväll hade vi julfest på jobbet. Det var en trevlig tillställning och ungdomarna verkade nöjda. DOck var man fruktansvärt trött när man kom hem! SOmnade direkt när jag la huvudet på kudden!

Ikväll kommer nog Linda en runda med sin söta son :) Hennes smabo hade massa saker att göra så jag erbjöd henne mat och lite snack hemma hos oss! SÅ kan jag passa på att träffa Mattias oxå!

Nej nu ska jag avsluta skrivande och umgås med mina kära klubbbarn! Hoppas på att få gå hem snart så jag kan njut lite av min ledighet innan jag ska iväg med Linda.

Kram på er och ha en underbar julhelg om vi inte hörs igen! Kram

Snövel snörvel..

Ja nu sitter man här hemma, sjuker o dan. Mår allmänt kasst även om febern är nere på under 38 grader nu så är man väldigt påverkad ändå. Man är trött och seg i hela kroppen, halsen värker och man orkar inte göra någonting egentligen.

Det hela började i söndags, trodde först de va lite så här bakisförkyld men tji fick jag. Jobbade i Måndags iaf och ska jobba imorgon täntke jag men behöver vila upp mig idag oxå för att klara de sista två dagarna!

nej nu ska jag avsluta igen o sussa vidare i soffan!

kanske skriver snart!

Kram

Kommentarer!

Det var någon som kommenterade och frågade om ja var med barn och nej de e jag inte :)¨

De va allt jag ville!

Trött och hängig!

Ja jag tror att det är något på gång i min kropp, en förkylning eller någonting. Är sjukt trött hela tiden och ont i hela kroppen men ännu har inget mer hänt och jag hoppas att de inte blir något mer och att detta backar tillblka på det hela har jag haft så sjukt ont i mina äggstockar nu i två dagar opch släpper det inte till ikväll så ska ja till gyn imorgon, för jag kan ite sova om nätterna pga smärtan. Det känns som om någon sticker en kniv rakt in i äggstocken. Jag vet att de flesta tjejer som läser min blogg säkerligen vet vad jag pratar om!

Nu sitter jag på jobbet ska snart gå upp till skolan och ha rastverksamheten. Det brukar jag aldrig ha men har hoppat in för en kollega nu de senaste tisdagarna och ajg tycker det är ganska trevligt men kan bli väldigt långtråkigt där uppe! Egentligen har jag jätte mycket saker att göra här nere på gården, beställa en massa, fixa med mina timmar osvosv men det får bli senare idag. Hoppas på att klubbbarnen kommer sent idag.

Nu kom våran praktikant så jag får väll egnltigen börja avsluta men jag måste bra berätta en sak till för er.

Igår träffade ja Alex, han kom ner till mitt jobb vid halv 6 och vi gick och åt middag på Sibylla *le* ihop. Vi pratade och jag kunde prata av mig av alla tankar och funderingar jag har haft på sistonde. Det är så skönt att ha någon att prata av sig riktigt mycket med. Jag har någon vän till ja kan göra det med men oftast pratar jag med mina älskade systrar när ja har funderingar och tankar men denna gången kunde jag inte det jag kände att de inte va rätt. Så då dök Alex upp där och jag är så glad att han lyssnar och försöker hjälpa :) Jag vet att han oftast läser min blogg och jag hoppas att han förstår hur mycket han betyder för mig!

Igår när jag kom hem från jobbet hade min älskling tänt massa ljus och sen mös vi som bara den. Jag vet att jag i många inlägg har tjatat om hur mycket jag saknar saker som hände innan men nu måste ja återigen nämna hur lycklig och glad jag är idagens läge. Jag har en sambo som är underbar och stället upp för mig i alla lägen! Jag har en familj som älskar mig och finns där. Jag har vänner som bryr sig och jag har ett jobb som jag bara älskar (även de ska bli en del förändringar nu). Jag är väldigt glad o lycklig över mitt liv idag även jag kan sakna vissa bitar från då. Många saker jag nämnt här i bloggen är saker jag hade hoppats varade fortfarande men samtidigt skulel jag inte vilja backa tiden och mista det jag har idag! Jag vill snarare flytta fram det jag hade då!


Nu blev det ett väldigt långt inlägg även ja skulle sluta för ett par minuter sedan men sådant är livet ibland och nu tackar jag för mig och tycker ni ska ta en titt in på skapande bloggen!

Http://blommis86.blogg.se/skapande

kram!

"Äntligen"

heh nej ja menar egentigen inte Äntligen när ja säger att barnen har åkt hem. De har varit här sedan i torsdags morse för Jenny och Håkan är i Stockholm och säljer. Det är alltid lika kul att passa barnen men hon den där * Nova går ju upp så förbannat tidigt hehe :) Men nu när jag stod o sminkade mig så insåg att jag saknar dem redan, Novas klängande runt ens ben och Liams skratt! Ja söta små barn.

Det har varit tre dagar fulla med stoj o stim. Vi har varit i stan och träffat Nettan, Emil och deras lilla Saga, vi har blivit klämda av en bussdörr och ätit på Mcd. Vi var även en sväng inom mitt jobb och visade E min nya maskin.  Sen åt vi kycklingkalopps till middag och mös framför TVn med en film. Liam är så härlig. Han gick in o la sig i Jerrys säng sen hörde jag någon snyfta och tänkte direkt att Nova va vaken.  Men det var Liam som låg o grät, han kunde inte somna när han låg där inne själv, lillekillen. Så han fick krypa ner hos mig o Jerry i soffan. då säger han att han e hungrig och trycker i sig ett helt äpple. Sen somnar han gott bredvid mig.
Idag gjorde jag och Liam ett kort till hans mamma och pappa. Han va så stolt att han kunde klippa och måla själv. Får se om jenny kan ta ett foto av kortet så jag kan lägga in o visa er! :)

Fredage nva lika full av aktiviteter. Först tänkte vi åka o bada men sen så blev det mys o fika hos Mommi (min mormor) och Ukki (min morfar) dit kom även Malin och felix. Efter de åkte vi och handlade pepparkaksdeg och lekte på skattkammarön! Nova tyckte de va lika kul som jag, liam och malin :)
Malin o Felix stannade över på middag och sen så satte vi på en film och mös framör tvn igen. Jag somnade samtidigt som Liam kl 21 :D trött som få va jag!

Idag vaknad Nova lika tidigt som vanligt, halv 6 :) Jävla unge säger ja bara hehe :) liam skulle till ridskolan idag så vi åkte dit med fullpackad bil. Där stöter jag på min gamla fritidsledare och vi småpratar lite, usch va man känner sig gammal när man pratar med någon om förr i tiden :P
han undrade om det var han som inspirerat mig till mitt yrkesval. Men måste nog erkänna att när ja tänker efter så är de lite mina gamla fritidsledare samt praktiken på Plumpen i Lund som gjort att jag valde det jag valde. Och ja e så nöjd med mitt val! Trivs verkligen med mitt jobb men det är nog mycket pga min arbetskollegor! :)'

Nu sitter jag här sminkad, påklädd och fixad. snart ska vi iväg till Jimmy på 30 års fest. Shit, de lät nästan mycket *skratta* tur man har ett par år dit iaf! :D Är reda sjukt trött så ska nog slummra på soffan en halvtimme nu!

Nej ha en bra lördagkväll allesammans!



(Jag vet att du läser min blogg och jag vill bara berätta för dig hur mycket jag saknar dig, smsen från dig som får mig att le även ja inte alltid tänker på det. Alla våra samtal vi har haft timmarna långa. Jag  vet att jag inte alltid har varit den bästa vännen att ja inte alltid svarar dig och berättar saker för dig. Men det har varit mycket, och en äkta vän förstår det och det tror jg du för innerstinne för jag tror på våran vänskap och jag hoppas innerligt att du snart kommer skicka ett sms tillbaka till mig och ångra dig. Jag hoppas på att vänskapen går tillbaka till våra samtal och inte bara smsen. Men bara jag får höra från dig gör mig glad! Jag bry mig och jag ill ha kvar din vänskap för jag älskar faktiskt dig, även jag aldrig har sagt det till dig *rodna*)

Jag vet att du vet vem du är, jag väntar på ett sms från dig och hoppas de kommer en vacker dag!

Hipphipp hura för lilla mig idag!

japp

idag är de min födelsedag och jag ska njuta till fullo genom att umgås md barnen!

(sen fick ja den nya maskinen igår)

:D

Nu ska jag pysa!

En helg full med roligheter!

Ja helgen har varit full med massa roliga saker. I fredags åkte hela arbetslaget ner till Löderup för utvärdering och planering. VI pratade och åt och tog en strandpromenad. Vi hade en supertrevlig för- och eftermiddag med många olika diskutioner. Vid fem snåret så åkte ölen fram så de dracks för glada muggar! Runt 19 gick vi in och åt julbord. Som vanligt äter man alldeles för mycket mat men gott är det. VI hade trevlig, umgicks och hade en kanonkväll! Vissa fick lite mycket under fötterna medan andra höll ställningen bra! Vi dansade och hade trevligt. Alla umgicks på ett avslappnat sätt och njöt! Sen begav vi oss in till kilarnas stuga för lite poker och sen blev de sängen för min del!

Lördagen började med en tidig frukost o sen hemfärd. Direkt när ja kom till Lund va de å hämta tårtorna och så klart så började problemen direkt. Ja hade beställt två stycken 15 bitars tårtor men fick bara en. HOn på ramklints var otrevlig o dan och ville inte ge mig två mindre först. Sen tyckte ja att ja kunde få rabatt pga alla problem de hade blivit och ja fick HELA 4 KR!!! Imponerande helt klart!

Under eftermiddagen fick ja massa fina paket. Ja fick ett wiispel av jerry, tvåltillverkning av kusinerna, pengar av mamma o mormor, scrapgrejor av systrarna mina och presentkort på ikea av stravall och lottis. Snacka om att de va kul att Lottis kom. Vi har inte setts på ett tag men har börjat prata mer o mer vilket jag är väldigt glad för. Hon är en vän som ja verkligen inte vill mista och ja saknar alla våra samtal vi hade innan! Men de går åt rätt håll!

På kvällen kom de en d el vänner. En del sade till redan innan att de inte kunde komma längre men vi blev en 8st. Vissa gick hem tidigare än andra tråkigt nog men så blir de ibland!
Fick jätte mycke fina saker av alla och ja blve jätte nöjd! Tack så mycket!

Nej nu ska jag jobba vidare!

Kram på er

RSS 2.0