Seeeg...

Förlåt att jag är så fruktansvärt seg och inte uppdaterar er speciellt mycket. Men den senaste tiden har det inte riktigt funnits tid till att göra det. Idag har jag legat pall i sängen hela dagen. Migrän som attans, det svartnade för ögonen så fort jag reste mig upp. Så blev varken jobbat eller något annat vettigt idag. Det släppte dock vid 14-15 tiden så efter det har jag fått lite gjort iaf. Städade på toaletten och veck all tvätt, la dock inte in allt. Sen har jag även sorterat mina kläder lite så de inte ramlar i garderoben. Sen ringde far min och undrade om vi kunde följa med honom och kolla på en datorn så då begav vi oss ut till Nova och fixade det.
Tyckte lite synd om killen inne på Siba för han va ny där och hade ingen aning om någonting så han fattade inte hur han skulle ansluta min far till det mobila bredbandet. SÅ efter en hmm 45 minuter inne på Siba så fick vi de fixat. Körde hem hit och då stod Olof här och väntade på oss. Sen så hjältpe Jerry min pappa med datorn och installera allt som han behövde och jag roade Olof i köket medn jag lagade mat. Det blev korvstroganoff som åter igen blev för salt. Men grabbarna uppskattade den och åt.

Nu har Olof percis åkt hem och vi sitter och väntar på att Hells Kitchen ska starta. Standar programet på torsdagar. E så sjukt kul tycker jag.




Helgen skavi tillbringa med min syster som fyller år. Sen nästa helg fyller gusten år och ja massa saker som händer.
Snart även Jerrys 25 års fest.

Nej dax o avsluta

kram

Värmebölja...

ja just nu är det en värmebölja i sverige som säkerligen de felsta redan vet. Så klart så jobbar ju vi och kan inte njuta sepciellt mycket av den och jerry kan ändå inte bada då han har sitt infekterade sår och krykorna. Är lite avundsjuk på syskonen mina som just nu är på Tosselilla och njuter av sol och bad. Dock har ajg ett ganska slappt jobb och kan bada och bege mig lite tidigare. Jerry kommer hem om en timmes tid och då åker vi till stranden för att avnjuta lite mat o mys... Blir dock inget bad för Jerrys del.

Nje ja orkar inte uppdatera er mer men de kommer nog senare!

Kram


Bilderna kommer nog snart!

Ja tyvärr har inte tiden räckt till för att lägga upp bilderna till er. Vi har jobbat och stått i. Samtidigt som vi var i Halmstad och njöt.

Ja i onsdags bar det av till Halmstad. Efter många svåra beslut bestämde vi oss att åka till Halmstad vilket var väldigt trevligt. Mne stället får inte den bästa kritiken av mig direkt. Lite litet och de visar karuseller på reklamen som de inte har inne i parken. Rätt ålder var 4-6. Äldre tycker nog att det är tråkigt. VI hade trevligt efter diverse olyckor. Liam som ramlade väldigt illa på svanskotan och knappt kunde böja sig ner på hela dagen, och Håkan som lyckas klämma sina fingrar i dörren när Jenny rullar upp rutan. :) Men vi hade trevligt och det var god, men dyr, mat. Bli nog Tivoli eller Bakken senare i år då mor o Tore här hemma oxå.

Ja sen har det som sagt varit mycket jobb, väldigt tråkigt jobb desutom. Vi har inte speciellt mycket att göra. Vi ska sköta kaninerna vilket är att ta ut dem o ge dem mat och sen bära in dem innan vi åker hem på kvällen. Egentligen ska det städas och grejor på båda våra fritidsgårdar men golvet är ju inte färdigt. Det beräknas vara klart idag så förhoppningsvis kan vi göra lite mer grejor på Måndag. DÅ är det jag och Marcus som är i farten oh jobbar. Idag blir det dock lite mer att göra faktiskt. Vi har precis rensat en del av kaninburarna, där är en del kaniner jag inte rör då de bara bits och jag hatar sådana djur. Hund och katt är lagom för min del.! Så vi har städat ur en del burar, de snälla kaninernas. Sen ska vi vara på Järnåkra vid 1 för då kommer det en snickare dit och ska laga våran dörr.

I eftermidag blir det till Jerrys gudfar för lite fika sen blir det helsingborgsfestivalen ikväll och träffa underbara Lottis. 

Nej nu ska jag gå o hålla  min praktikant sällskap.- Ha de gött i sommarvärmen!

(Tyärr blir det inte lällby och solande idag.. :/ )


Skrylle :)

Heläg är andra dago vi är i skrylle :) vi var här i söndags och tog en myspromenad på 3km. Idag så tog vi på jogging kläderna och tog allt lite raskare istället :) så det blev en jogging och gång tur på 3 km idag och jerry är ute och springer en runda till nu :) han tyckte inte jag sprang tillräckligt fort :) uppdateras er senare med bilder från söndagens promenad :) Ja och sen har det blivit ändrade planer imorgon :) det bli halmstad istället och deras äventyrsland :) nu kommer jerry ser jag så nu ska vi köra hem och bara mysa resten av kvällen :) kram på er

Jobb och sol!

Ja idag har det varit strålande solsken hela eftermiddagen, tråkigt att det fina väder ska komma när man börjar jobba men så är det väll alltid. Man lyckas pricka in fel veckor. Jaja skit samma jag har ett arbete som är ganska flexibelt just nu. Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Jag och Anette har kollat lite på helgschemat samt spånat på ideer till loven. SÅ vi gjorde ltie vettiga saker faktiskt. Sen begav vi oss till stan för att käka lunch. Och vilken dålig service man fick på Subway. Glöm mig som kund där igen iaf. Men sen åket vi till Klostergården för att fixa med djuren lite. Sen tänkte vi att de kunde va skönt o gå ner till Källbybadet och ta en glass eller någonting. Men då var det ett pucko som kastae en ciderburk med vatten från typ 8onde våningen så den landade en halv meter från min fot. Vi valde att ringa polisen så då kom dem  o tog en anmälan. Det var tydligen ett ganska allvarligt brott dem gjort. Så vi blev stående där med poliserna i nästan en timme. Men sen åkte vi till källby o tog glassen och begav oss he mväldigt tidigt :D

Imorgon ska jag vara ledig från jobbet och åka med syskonen till danmark och dricka lite öl och mysa med barnen. :) Blir troligen Bakken eller något vattenparadis. Någon som har ett förslag till detta?

Nej får avsluta nu och påbörja maten

Kram


Tillbaka till vardagen...

Ja nu va man tillbaka till vardagen och jobbet igen. Inte speciellt roligt egentligen då det inte finns så mycket att göra men man får helt enkelt roa sig med det lilla som finns och njuta av att man har underbara arbetskollegor. Vi sitter alltså i bygget, antingen på Kg eller på Jä det beror på vad vi känner för. På Kg måste vi öppna till kaninerna men där är redan allt städat och färdigt medan det ser ut som ett kaos på Jä men där kan vi inte göra någonting då de lägger om golvet. Så idag ska jag roa mig med att gå igenom lådor. :) Och kolla vad jag och E kan använda oss av nästa termin när verksamheten drar igång. Vem vet där är kanske en hel del gömda grejor man kan pyssla och hitta på roligheter med.

Nej nu ska jag faktiskt ta och bege mig mot jobbet. Längtar inte direkt men va f*n så är livet. Funderar på att ka med syskonen till danmark och Bakken imorgon om bara Jerry kan få ledigt med så kort varsel men det tror jag inte ska vara några problem. Eller rättarsagt jag hpopas det. Hade varit kul o göra någonting med syskonen då ingen av dem hade semester samtidigt som vi. blir så när man är sist in.

Nej so sagt ha en bra dag nu när soln äntligen ska börja titta fram vid molnen! Så hörs vi o ses en dag!

kram

Party :)

Ja så ligger det till för tillfället :) Jag är på möhippa, en arbetskollega som ska gifta sig och jag halkade in på ett bananskäl :) Men jag har haft super trevligt. Och nu är drickan i kroppen och man mår prima :) tänkte bara uppdater er lite för det var ett tag sedan jag skrev :) Men ni får nöja er med detta lilla idag... Kram

Utmaning Jag ...

Utmaning


Jag har blivit utmanad av Malin och ska fortsätta utmana!

Först reglerna:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i
deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

* Hjälpa mormor och morfar med någon betongplatta
* Pyssla
* Cykla till stan och lämna grejor till Sandra
* Laga tacos och äta det med min älskling
* Kolla på HIF-AIK på tv 4 sport

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Tränade fotboll 2 dagar i veckan + match, hängde på Stationshuset i Furulund, umgicks med vännerna samt Svenska Kyrkans Unga. (Sorry sys blev typ samma :P )

Ställen du bott på?

* Furulund
* Kävlinge
* Markaryd
* Hässleholm
* Helsingborg
* Lund ( NU)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

* Bygga ett nytt hus nära stranden
* Betala av alla lån och skulder
* Skänka pengar till släkt, vänner och välgörenhet
* Resa
* Köpa prylar
* Spara till framtiden (barn osv.)


Jag utmanar:

* Lottis
* Linda
* Sanna W
* Micha
* Vicky
*  ?!?!

Här kommer inlägget om Öland

Ja jag har småbloggat lite från mobilen de senaste dagarna men inte skrivit riktigt vad som hänt nu dessa semesterdagarna. Har inte funnits tid til ldet och inte haft någon datorn helt enkelt.

Ja som sagt i Måndags åkte jag till min älskade syster. Vi träffades alla tre systrar för vi skulle bada o ha en allmänt mysig dag tänkte vi. Men så klart så lurade molnen på himlen oss och det blev snorkallt helt plötsligt. Istället satt vi o slö snackade lite och tillslut åkte vi hemmåt igen. Jag hade lillkillen med mig lovade honom att han skulle få sova hos mig under semestern och vad passade inte bättre än när Jerry va i Göteborg och hejade på Helsingborg :D Liam och jag mös med film och lite godis. Åt fiskpinnar med potatismos och spelade wii. Han va hel nöjd när han somnade på madrassen.

På tisdagen fick ja min briljanta ide om att åka till Öland en runda och bara mys och ta det lungt. Den implusmänniska jag är så ville jag helst att vi skulle åkt dagen innan. Jerryy va lite skeptisk och inte alls lika sugen men efter många om o men bestämde vi oss för at åka. Nu skulle vi bara besluta oss om vi ville sova i tält eller på hotell och om Liam skulle följa med eller inte. Vi hittade ett super billigt hotell så vi slog till på det för det regnade så förfåärligt mycket och det är inte spciellt kul och sätta upp ett tält då. Det var inget lyxhotell direkt och vi fick ett studentrum med 3 sängar, eget kök samt toalett och dusch. Perfekt tyckte vi för bara 490 kr. SÅ vid tre tiden, när allt var packat och klart så begav vi oss till Röstånga för att hämta upp Liams packning. Han va så exalterad att han itne visste vart han skulle ta vägen.

Vi stannade på MCD på vägen upp för ltie färdkost. Sen körde vi även förbi en otäck olycka ( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2865264.ab ). Efter en 4 timmar i bilen med en lite småtrött Liam så va vi äntligen framme. Vi packade in oss i vårt lilla rum och satte oss i bilen igen. VI körde och inandlade frukost o lite sådant och sedan mös vi med en film :) Liam kunde knappt somna på kvällen, han hade så mycket frågor och va så glad för vi skulle kolla på alla djuren, sam att han sovit i bilen en stund.

På morgen så va de upp tidigt och checka ut. Sen så bar det iväg. Vi va där när det öppnade och stannade till klockan 18.00 på kvällen. Vi hade en underbar dag med djur o karuseller samt badande. Liam va jätte duktig hela tiden och hade så kul. Och jag hade nog lika roligt som honom om man tänker efter. Vi åkte karusell efter karusell efter att vi tittat på djuren en runda. Där va mindre djur än jag trodde där skulle va men vi va nöjda iaf. Sen begav vi oss in i badlandet en runda även om det spöregnade. Jag och Liam i vattnet och Jerry på land. Vi badade och åkte massa. Sen gick vi och åkte karuseller igen och åt lite mat. Sen kom solen och det blev gansa varmt så vi beslöt oss för att bada igen. denna gången ville Liam att Jerry skulle ffölja md så han åkte ner i vattnet oxå. Vi hade super kul helt enkelt. Och jag tycker Jerry har så bra hand om Liam. Han kommer bli en bra pappa den dagen ett barn är på väg. När nu detta sker får vi helt enkelt se :)

Vi va hemma hos Jenny och Håkan vid 22-23 tiden och släppte av en trött men lycklig liten kille. Han skulle bara direkt i säng sen skulle han sova hos farmor ett par dagar. knappt träffat mamma på en vecka :) Killen har blivit stor.

Usch minns fortfarande dagen som igår när han föddes. Han va så liten o söt. Har passat Liam så fruktansvärt mycke sedan han föddes och det är jag glad att jag har gjort. Jag vet att han känner sig trygg och säker med mig vilket betyder mycket för mig. Hoppas att ja kan få känna likadang med Nova nu och Malins lilla bebis som kommer snart. Och sen så får dem ju en del o ta igen sen ;) hehe skojda bara.

nej nu har Jerry åkt till Helsingborg för att träffa lite gamla klasskompisar och jag försöker få tag på Micke lilla och fråga om ja får titta in till honom en runda idag. Är ju Landskrona karnevalen så hade varit kul träffa honom. Så längesedan. men som vanligt är jag alltid ute i sista stund!

Nej detta blev ett riktigt långt inlägg och jag hoppas ni orkar läsa det iaf!

Ha en underbar helg allesammasn! Jag ger er lite smakprov från Ölandsdjurpark fler ilder hittar ni på min bilddagbok.

                                             

Fika

Nu e vi på stan och tar en god fika :) blev kaffe latte för jerry och mocha kaffe för mig :) super gott :) även blåbärs paj och en rabarberpaj och en coca cola :) nej nu ska jag vara social igen ;) förmodligen kommer uppdatering om öland med bilder senare ikväll :)

På väg hem

Hej hej, nu är vi på väg hem i regnet :) vi har haft en underbar dag. Det har regnat och varit strålande solsken omvartannat :) men vi har varit lika nöjda iaf :) Liam och jag simmade runt i regnet en runda och har åkt karuseller som ingen annan :) men jag tänkte jag skulle uppdatera er där hemma igen. Blir lite åksjuk av att göra det i bilen... Kram på er

På hotellet

Nu är vi framme och har packat in oss på hotellet :) nu ska vi snart sova, Liam ligger i en så kallat koja :p vi får hoppas på uppehåll imorgon iaf. Tänkte även berätta att jag har världens underbaraste älskling :)

På väg...

Ja nu är vi på väg till kalmar. Precis stannat och ätit lite :) blev mc donalds inte alls nyttigt men skit samma :) nu ska vi snart köra den sista timmen. Sen blir det film och mys. Efter att liam har somnat blir det nog en film för mig och jerry oxå... Nej dax att åka! Kram

Semesterdagarna....

Semesterdagarna bara går o går och jag tycker ine jag har gjort något speciellt.  Men har testat det här med mobilblogg oc det funkade ju bra. Så om det blir att vi åker någonstans så kan jag uppdatera er lite grann faktiskt. Även om jag inte direkt ha uppdaterat er speciellt mycket de senaste dagarna, men tänkte försöka bli bättre på det! :)

Jag hoppas att ni har haft en bra eller ska ha en bra semester själv ni får gärna uppdatera mig lite med vad ni ska göra alltid spännande att se vad andra ska göra så kanske man får lite ideer.

Vi funderade på att ta en bil semester i Sverige kanske ner mot tyskland men vi har inte bestämt oss alls. Kanske har någon en idee om vart vå bilsemester kan bära hen?

Nej nu ska jag busa lite med systersonen igen. Han har svit här sedan igår och vi har busat en massa men nu ska han titta på en film o  vänta på att jerry vaknar till liv. :)

Ha e bra tisdag i det tråkiga vädert idag! kram



                                  

Test :)

Tänkte jag skulle testa om det gick att mobil blogga :) så ni kan få följa med nu under semestern om det nu händer något roligt vill säga! Nu ska jag gå in till min syster :) kram på er

Onsdag igen...

JA nu va det onsdag igen och halva första veckan på semestern har gått. Har inte gjort speciellt mycket egentligen varit en hel del med min kontaktperson.
I måndags så va ja som sagt med min kontaktperson en runda sen så åkte jag och hämtade lilla nettan och körde till PEMA i höby och handlade pysselgrejor, dock slutade summan alldeles för högt och jag skämdes lite :( vågade dock inte löämna tillbaka någonting så ja fick snällt betala och le. Sen på kvällen så kom hennes kille Emil hit och vi lagade mat och spelade lite wii. Dock blev maten inte så lyckad så jag kastade ut såsen ch tog färdig chilisås istället.

Igår så va ja med min kontaktperson igen :) härlig tjej faktiskt! Sen efter det så åkte ja till syrran och lekte lite med hennes barn. Sen kom Jerry och vi åt lite god mat ch bara njöt :))

Idag så fyller min älskade syrra år så vi ska dit ikväll. Men först så kommer alex vännen hit och umgås lite med mig ... :))


GRATTIS MIN ÄLSKADE SYSTER PÅ 25 ÅRS DAGEN!
Här är min syster och hennes sambo John.


Ha en trevlig dag kram

RSS 2.0