Många verkar undra...

Vad jag menade med förra inlägget. Tyvärr kan jag inet säga mer än att detta blir nog bra, jag får en utmaning att bita i och en ny referens! Men jag kan sm sagt inte berätta vad de hela gäller då vi själv inte har raka rör ännu faktiskt. Så ni som inte har en aning får vänta snällt ett tag till!

Jaa nu sitter man här inte många dagar jag är uppe innan 7. Jag har hunnit äta, plattar håret och packa det sista. Nu undrar ni säkerligen vart jag ska. Jo vi ska te Löderup med jobbet. Julbord, planering och en underbar kväll helt enkelt. Och vår chef har bokat stugor så vi ska sova där till imorgon. Ska bli hur skoj sm helt även om denna helgen komme vara sjukt intensiv och ja inte kommer hinna md någonting egentligen så ska de bli skoj!

Imorgon kommer man hem vid 10-11 (hoppas jag på iaf!) sen blir det direkt att fixxa inför gästernas nerkomst kl 14. för imorgon ska ja först ha släktkalas kl 14 o sen fest me kompisarna kl 19. Så ja... intensivt med nadra ord. Sen på söndag så e Kim kvar en runda o vi ska till pappa för att fira mig där med då han e på utb. i växjö.

Nej nu ka jag fia de sist sen ska ja hämta nycklen till lokalen hos vaktmästarna, hämta nettan o gun och ta ut pengar sen till jobbet innan halv 9 :) De går nog ska ni se

ha en trevlig helg va ni nu än ska göra??

Mår inge vidare...

nä...


Så är det just nu.
Det är mycket
. Orkar inte.
 Allt va ju så bra!
 Varför måste de förändras.

Vissa vet vad jga pratar om för andra är de gröt, kommer nog en förklaring senare när ja vet mer!

Ha en bra onsdag

Shoppat!!

Japp det har jag gjort idag!

Åkte till syrran i förmiddags och hämtade henne och barnen sen begav vi oss til center syd. Mitt mål var att köpa en systemkamera till Jerry då han själv inte har velat gå o handla en och får inte tummarna loss. Så därför så tog jag tllfället i akt och köpte en till honom. Man hörde genom telefonen att han nästan satt hemma och hoppas..

Hem kom jag med en kamera iaf och han har lekt med den nu ett tag när batteriet var helt laddat. Til och med jag tyckte att det var kul. Tyckte det var kul redan med den gamla systemkameran men där kan man inte bara ta kort och hoppas på det bästa utan man måste försöka få bilderna bra direkt fö man har inte så många chanser :)

Menmen jag tänkte bjuda er på lite bilder frå den nya kameran på hur lägenheten ser ut med julgardinerna upp. Och sen en och annan bild på oss hehe!

Hoppas alla har haft en bra helg

kram
                            

orkade bara lägga upp på vardagsrummet och gröna rummet :P

Ensam hemma.. :(

Ja nu sitter man här, ensam i lägenheten och har inte direkt någonting att göra. Jag sitter med en godispåse och coca cola, så var det md att vara nyttig! *le*

Har skapat lite idag men det blev inte så mycket, är trött i ögonen, de kliar och rinner så jobbigt att anstränga sig!

Jerry är iväg hos Jimmy och Helena och på ett sätt är det ganska skönt att sitta här i sin ensamhet och bara vara, inte behöva bry sig så mycket. Sitte i mjukis kläder och bara ta det lugnt!

Som de felsta av er redan vet så har snön kommit till Skåne. Snö i skåne blir alltid kaos. Ett flertal avåkningar osv. Jag är ganska nöjd att jag tvingade Jerry att sätta på vinterdäcken för ngon vecka sedan.
Dum nog så va man ju ute o körde igår, även om allt gick bra och så så är det inte alltid så begåvat att vara ute och köra en sådan dag. Vi körde till syrran, spelade nya rabbit spelet det var sjukt skoj faktiskt. vi tror att vi kommer köpa det till oss själva i julklapp.

Nu tänkte jag återigen hoppa in på ett annat ämne och berätta för er om torsdagen och hur bra vi hade det! Det tod dock ganska långtid för oss att hitta parkering osv. men när vi väl hade kommit in i stan och börjat gå runder så var det hur skönt som helst. Lite kallt men det vänjer man sig vid. Det var länge sedan vi bara njöt av varandra på det viset. Vi var nere där   båtarna från malmö la till innan och tittade. Vi åt på ett fik och drack varm dryck för att inte frysa så mycket.

Nej nu ska a njuta av mitt godis och inte blogga mer

Ha de gött


kram


Myspys...

Ja imorgon är det myspys dag för hela slanten. Hoppas på det iaf! Vi ska åka till Köpenhamn och bara ta det lugnt njuta och umgås med varandra. Gå på ströget och äta en god middag.

Sen ska vi såklart köpa lite öl o vin osv men det är ju bara ett plus i kanten! Jag hoppas på att det blir en riktigt mysedag och att vi inser hur bra vi har det tillsammans.

usch denna dagen önskar jag att jag inte gick upp ur sängen. Det har verkligen inte gått på rätt sätt idag!

Morgonen började med att ja tappade en marmeladmacka på golvet som tur va med marmeladen uppåt, sen när ja plockade upp mackan ja då välte jag ut ett glas med juice över bankdoserna och fjärrkontrollen. Så dagen började som sagt med kaos och det fortsatte under dagen.
Kom till jobbet, startade tvätten, beställde osvosv. Sen ringde 5ornas lärare och fråga om vi kunde öppna upp tidigare och så kalrt är vi snälla och gör det. Dock missuppfattade han mig och trodde hela hans klass kunde komma men vi har ju bara öppet för klubbungarna. Så där står jag själv med en hel klass. Övrig personal har inte hunnit äta lunch ännu så jag får skicka ner unganra till gården.
På vägen hem så höll jag på att smälla ordentligt utanför Preem. Bilarna framför mig körde in i varndra och jag var nog bara ett par millimeter från bilen framför mig och han bakom va ännu närmare mig än ja va den framför! Så helt enkelt tur i det hela.
Väl hemma bytte jag sängkläder och välte ut en kruka med massa jord o skit rakt över de nya sängkläderna!!

Nej nu ska jag vara social med jerry

kramkram

Saknar,

Ja det gör jag, saknar en del saker i mitt liv just nu. Saker som jag hade innan.

Jag saknar många vänner som jag umgicks mycket med och jag kan sakna alla roliga saker vi gjorde.

Saknar högstadietiden, sommrarna på skolgården med en del vänner, festerna hos nettan som alltid va sjukt roliga. Alltid massa roligt folk som man kunde roa sig med. Saknar en del av det folket helt över lag. Den kontakten vi hade, man hade alltid någon att umgås med och prata med om det var någonting. Det var alltid mycket folk på festerna som hade kul ihop, det var nästan aldrig tjafs o bråk när vi festade loss. Ja det är sjukt när man tänker tillbaka på hur många personer man umgicks med på den tiden. Man hade alltid någonting att göra.


Sen saknar jag verkligen tiden i helsingborg. Med Lottis och Martin och hela det gänget. Jag hade en period på gymnasiet då jag spenderade nästan varje helg hemma hos Lottis. Vi hade kul, tittade på film, pratade, festade otroligt mycket och umgicks med en del härliga människor. Saknar minören festerna en hel del faktiskt. Jag och lottis kom alltid så bra överrens och vi had ealltid kul ihop. Vi är egentligen väldigt olika som människor men vet inte om det var anledningen till att vi kom så bra överrens. Usch blir nästa lite ledsen när jag tänker tillbaka på alla dem minnena. Det gör lite ont att man inte har henne kvar lika tajt längre. visst hon finns fortfarande och vi pratar ibland. Men det är inte alls som innan.



Nej nu har jag "babblat" bort en massa redan om hur mkt jag saknar vissa saker men jag ska berätta för er att jag mår bra, har ett bra jobb som jag trivs mycket med, har en underbar familj som stöttar varandra i allt. Jag har underbart söta syskonbarn som ja bara älskar att umgås med och göra roligheter. Jag har en sambo som finns i alla situation och stöttar och älskar mig. Vi har våra famtidsplaner som vi hoppas på att förverkliga. Jag har vänners om stöttar och ställer upp. Men det är vissa specifika personer jag saknar som glidit ifrån mig. Men jag är nöjd med livet men det där plusset i kanten hade varit där om man hade haft kontakt med vissa fortfarande.

Nu ska jag äta lunch sen ska jag jobba!

kram på er

( http://blommis86.blogg.se/skapande )

Fortsättningen...

Ja nu har det gått ett par dagar och jag har inte gett er fortsättningen på förra veckans händelser. Helgen med barnen var mysig men intensiv. Snart blir det nog en ny helg med barnen och massa mera mys.

Annars har det inte hänt så mkt mer förra veckan..
Eller jo vi var iväg på 500 vilket var en bra upplevelse.

Kommunen bjöd 150 ansällda med respektive på denna föreställning. Innan föreställningen så åt jag grekisk mat med Emma och hennes föräldrar samt Gun. Sen mötte Jerry upp oss för att gå till föreställningen!

Underbart

Helgen har varit bra, vi var i ullared i lördags, så sjukt mkt folk

Nej jobbet ropar på mig

kram

Fredag igen!

Ja nu va det fredag igen och jag har återigen varit sjukt dålig på att uppdatera er! Men det har varit en inteisiv helg och vecka faktiskt.

vi hade barnen hela helgen. Eller jag tar det från början!

Jag jobbade kväll i fredags men det kom inte en ända besökare så vi stängde ner och gick hem. Ganska skönt att komma hem tidigt faktiskt men det är tråkigt när man planerar och har sig att det itne kommer några ungdommar men sådant händer ibland inte mer att göra faktiskt. Men nu är våra ungdomar tillbaka och allt är som vanligt igen!

Lördagen körde jag hem till mamma tidigt och hämtade barnen. Först åkte jag dock til jourläkarcentralen och drog ut mitt rör som satt på trekvart i örongången. Ganska ob

ehagligt faktiskt. Snabbt och enekelt fixat! Jag tog med mig banen till Malin och vi åkte ner til stan. vi tänkte åka till hembygdsparken men jag glömde vatten till novas mat så vi fick åka hemåt igen. Väl på gång uppåt så jag min klant ramlar. Slår mig ganska illa och till början kan jag inte röra min arbåge alls. Men efter ett tag så kommer den igång igen måste nog ha slagit i en nerv eller något sådant bara. men ett riktigt gigantiskt blåmärke fick jag :P (Nu kommer Jerry att skratta)

barnen mös med mig här hemma och vi åt på MCD sen somnade nova och jag och liam spelade spel och tittade på tv. det blev en tidigt morgon på Söndagen och vi åkte och badade med barnen. Mysigt. Sen var det kalas dax och sen blev det kinamat os mamma!

nej nu ska jag åka till jobbet så jag får berätta resten av veckan för er senare faktiskt


kramkram

Ps. glöm inte kolla min skapande blogg!!


RSS 2.0