Smörgåstårta osvosv..

Japp en del har hänt sedan sist jag skrev, som vanlgit är jag sämst på att uppdatera er om vad som händer im itt liv och i min grav. Men kan säga så här mycket att jag håller på att kravera pga min rygg. Den vill inte som jag vill och gör jäävlig ont ofta och det  blev värre efter osbyhelgen med jobb.

Idag tänkte jag uppdatera er med nya mag bilder :) Bilderna är från i lördags då va ja i 23 imorgon går jag in i 24 :) Tiden bara springer iväg!
                    

Bilderna är tagna precis innan vi skulle åka til pappa. Och hos pappa blev det goda smörgåstårtoor som jag sjäv hade gjort :) Blev väldans nöjd med dem och det tror ja de andra blev oxå, de smakade som de skulle iaf! :)

    

Efter pappas kalas begav vi oss till min underbara Malin och hade en kräftskiva :) Mumsfillibabba säger jag bara :D

Måste bara visa er en bild. Bilderna säger mer än 1000 ord :P
          

Detta är grejrna jag har fått av mina älskade systrar.. :) Helt sjukt.. :)

Sen sist men inte minst vill jag bara berätta för er att jag har uppdaterat min pointblog med två kort :)

http://blommis.pointblog.se

Veckorna...

... springer iväg.

Japp semestern är slut och skolan börjar på tisdag. Det är fortfaradne en del att förbereda inför skolstarten och alla nya barn som kommer till Klubben. Ska bli kul att få jobba på klubben igen, dock kommer Emma att saknas och även Tim. Tycker det är tråkigt att vi måste dra ner på personal när barnantalet fortfarande bara ökar. Men ja vad har vi och säga till om, inte speciellt mycket. Vi får helt enkelt stålsätta oss i personalen och priotera saker o ting. Och sen så får vi så klart hoppas på att vi inte åker på någon svininfulensa på jobb för då står vi med ännu mindre presonal.

Imorgn har vi första visningen på lägenheten, så just nu håller vi påa tt fixa och dona lite här emma. Skulle egentligen sätta upp lite trekvartslister odyl. Men spiken va tydligen för stora :P

Nej nu måste jag hjälpa min man, vi ska snart köra till min far på smörgåstårta sen är det kräftskiva ikväll....

Krma på er

17 veckor...

Kan ni tänka er nu är det BARA 17 veckor kvar till BF! :) Tiden går fruktansvärt snabbt vissa vecko och otroligt långsamt emellanåt!

menmen

Nu ska jag dra till Osby med mina arbetskollegor! Ska bli skojsigt :D

Kram

Rubrik, vad är de för något?

Som vanligt är jag sämst på att komma på en vettig rubrik när ja ska skriva inlägg för det handlar oftast inte om något speciellt utan bara om mitt liv min vardag och hur allt går för oss!

Så en hel del ahr faktiskt hänt sedan sist jag kom skrev, vi har faktiskt kommit hem från Skara, vi körde inom Borås Djurpark där söta Rebecka fixade så vi kom in gratis, helt kanon och vi är verkligen tacksamma! Blev en bra dag där inne med många roliga djur som gjorde knassaker, Liam var helt galen när en apa hängde sig i sin lina och började kissa. Ja eller inte bara Liam alla runtomkring en började apgarva! :)

Vi har inte gjort speciellt mycket efter att vi kommit hem, mest tagit dagarna som de kommit. Vi har varit i Lomma och badat, varit på Skånes Djurpark md sys och Ullis me familj, ätit gott illsammans md vänner och släkt samt att Jerry faktiskt har hjälpt syrrans man att bygga en garderob te barnen.

Ja sen har vi faktiskt varit på två husvisningar :D Av samma hus då. Och jag är helt jääääkla såld på huset, vi har precis kommit hem från en titt på det och jag är lika kär fortfarande. vi har fått lånelöfte och nu ska vi abra bestämma oss om vi ska köpa det eller inte. Eventuellt blir de värdering av våran lägenhet ikväll. Vi får se så fort vi har städat lite :)

Nje nu ska jag hjälpa min ma n lite, de lilla jag kan göra. Vaknade med en sjuk foglossning imorse :((

Kram på er

RSS 2.0