Nya kort igen!

Ja nhar jag varit i farten åter igen! Denna gången skapade jag ett Julkort för några dagar sedan. Men inspirationen till julkorten börjat ta slut så jag måste leta massa inspiration nu i dagarna för det är snart dag o skicka jul korten. Här kommer restultatet av dem iaf!Sen idag så skapade jag ett kort som jag först hade fruktansvärt svårt att få ihop men efter ett tag så fick jag fram ett resultat och nu i efterhand är ja väldigt nöjd! Kortet är till min chef och han ska få det imorgon tillsammansm ed en present som vi i personalen samlat ihop till. Det finns ingen anledning till att ge honom något egentligen men det är bara för att vi känner för det helt enkelt. Han är en bra chef trots allt som hnt de senaste veckorna som jag fortfarande itne tagit upp. Han tar bra hänsyn till allas tankar ideer och behov. Han försöker få chefen ovanför honom att sätta in vikarier oftare osv. Han är en bra chef helt enkelt!

Så här blev reslutatet.
Jag har stämplat stämplen och embossat. Sen har jag satt fast det på svart cardstook med ett band under. Stämplen är från panduro och är målad med akvarell färg. Biljetterna har jag gjort själv med hjälp av en tjejs "mall" Kommer inte på just nu vad hon har för blogg men detk ommer nog senare !

Bloggcandy!!

Ja nu kommer det återigen en länk där man kan vinna härliga prylar!

http://inkido.blogspot.com/2008/11/blogg-candy.html

Felix 1månaders scrapp!Ännu en dag har gått och jag har skapat lite grann faktiskt!

Jag fick äntligen bilder av min syster från Felix 1 månads dag! Så det blev en scrapp till hans album!

Så här b lev resultatet!
Ha en fortsatt trevlig dag!

Dopkort,

Ja nu i helgen är det dax för dop i släkten igen. Det är mina kusiners fosterbarn som ska döpas. Har haft lite svårt för att veta vad jag skulle göra så jag googlade på dopkort och fick upp en tjejssida md super fina kort och hittade min inspiration.

http://helenspyssel.blogg.se/category/kort.html

Detta är personens blogg, jag hoppas hon inte har något emot att jag lägger ut den här och om du som har denna blogg inte vill att jag ska ha den här så bara hojta så tar jag bort den direkt!

Här blev iaf resultatet.Hoppas ni tyckte resultatet blev bra :)

kram på er så får vi se när de kommer mer kort!

Nya länkar av Caroline :)

Hehe nu var jag återigen inne på Carolines blogg och hittade tävlingar så de var ja tvungen att sno! :)

Här kommer länkarna till tävlingarna!

http://elinashobby.blogspot.com/2008/10/time-for-blogcandies.html

http://elainesden.blogspot.com/2008/10/blog-candy.html

:D Håll tummarna för mig :)

Längesedan..

ja det har kliat i mina fingrar i flera dagar nu. Men det har inte funnits tid till att pyssla med papper. För jag har suttit med Novas tavla. Ett broderi med dopdag osvosv. Det kommer en bild senare. mitt mål var att vara klar med den till hennes 1 års dag. Vilket är imortgon. jag är nästan klar så jag tror jag kommer nå mitt mål ikväll!

Dock så kunde jag inte låta bli så idag har jag pysslat lite grann!

här kommer resultatet!

             

Detta första kortet gjorrde jag en skiss till först då ideerna var helt slut i huvudet. Det är ett grönt vanlig kartongpapper. Sen har jag embossat ett vitt vanligt kartongpapper med guld och satt på stjärnor (man kan fuska och använda sådana man fick i skolan ni vet) Ja sen har jag stämplat God jul och tomten och målat :)
Jag tyckte det blev fräckt med embossing grejen!

          

Ett väldigt enkelt kort.
Figuren är satt på tre d kuddar. och målad med akvarell. Sen har jagk listrat på röda pluppar :)


Kram på er det var allt för denna gång!

RSS 2.0