Tävlingstajm!

http://blogg.brandin.info/?p=1573#comment-83628

Jag testar oc tävla även här faktiskt :D

Fler kort!

Ja nu har jag återigen suttit vid bordet och pysslat!

Men det är så här att i fredags hade jag med mig mina kort till jobbet och en som har sin praktik hos oss ville köpa kort av mig så jag började göra de korten hon ville ha då ja gärna vill ha ett av dem hemma så ja kan inspireras lite.
Så nu har jag gjort två kort som nästa är lika dana så hon kan köpa de ena av dem.

Även min arbetskollega Anette köpte kort av mig i fredags. De är tydligen lite populära iaf! Det ända jag saknar just nu är "pojk" stämplar. För om ni tittar på de senaste korten så är alla stämplar flikor och det är jue itne direkt så att man vill ge dem till en pojk! Så hade helt klart behövt pojk stämplar. Får väll se om vi får grabben min att köpa det en dag! :)

nej nu ska jag lägga in bilderna till er sen ska vi åka!
Kram på er

          

Vad säger du sys, blir detta bra?

          Säljer...

Har fått en del förfrågningar på om jag säljer kort. Och för er som undrar så gör jag det ibland när jag hinner. Så skriv en kommentar eller skicka ett mail till mig så kan vi se hur det blir!

Nu har jag varit igång igen :)

Jag tycker den nya metoden jag använder med akvarell pennorna blir jätte bra och därför sitter jag fast i pysselbordet för tillfället! Pysslar hela tiden känns det som och det känns som ja hittar nya sätt att jobba på hela tiden.
Här kommer några av mina senaste kort jag gjort iaf!


         

Ännu ett kort stämplat med panduros stämplar. Sen har jag kört en die cut i (blomman) och rivit ett papper och tagit stämpel färg på kanten. samt satt ett snöre...

          

Här har jag oxå stämplat med panduros stämplar. sen har jag satt fast alla motiv på 3d kuddar och klippt ut ett blått papper (lite genomskinligt) och tagit ett bakgrundspapper.


Skapat lite igen!

Ja nu har jag varit i farten igen och skapat en del. Har ifs skapat en del kort som jag glömt fotografera innan jag gav iväg dem! Men här kommer några kort med mina stämplar från Panduro.

Tycker ni att stämplarna är barnsliga och ser ut som det är till ett barn?

                             

Här är två olika julkort jag har gjort

                             

Här är ett grattiskort jag har gjort

                             

Ännu ett kort, vet inte riktigt till vad men ja :)

Jag har använt mig av akvarellpennor och en vattenfast stämpeldyna. Sen har jag målat med en penna med vatten i för att få färgerna att flyta ihop lite mer!

RSS 2.0