Scrapat!

Ja nu har jag varit i farten igen! Tror Jerry börjar tröttna på mig :) Men hela natten (sov inte så bra) så låg jag och tänkte på en scrap och hae en skiss i huvudet och visste exakt vilka bilder jag skulle använda och färger, papper allt va solklart i mitt huvud! Så ja va bara tvungen att sätta mig och göra den idag.

Idag har vi även varit och handlat lite och varit på kalas. Jag stack inom akademibokhandlen och handlade en bok! Jag vet att jag skulle spara massa pengar till NY men hade spanat in denna boken i flera veckor så ja va bara tvungen! och jag hade faktiskt nytta av den redan idag då där va "mallar" för bokstäver och det behövde jag till dagens scrap!

Ja dagens scrap blev en NYFÖDD FELIX (syrran min fick jue en underbart söt liten son lördagen den 20 september så har massa söta bilder på honom så här kommer smakprov från dagens scrap!


 


 

Här kommer en bild på hela LONärbild på de tre små bilderna!Närbild på den stora bilden!


Närbild på texten!Närbild på "notisen"Det står följande:

20 september
klockan 16.24
vikt: 3762gram
längd 52 cm
Helsingborg

Jag har använt vanlgit papper och klippt ut bokstäverna med hjälp av mallar. Sen har jag limmat fast de med vanligit syrafritt lim. Notisen har jag stämplat med en genomskinlig stämpeldyna och sen använt chalks med brunfärg på. Fotoramarna har jag använt två olika färgade papper och klippt ut en halv centimeter extra på varje kant. Papperna går i samma färg. Sen har jag limmat fast knapparna med limpistolen och trätt grönt garn igenom dem.


TACK FÖR TITTEN!

Imorgon är det scrapmässa i Helsingborg!!!!

Utskickade kort :)

Ja jag minns inte om jag skrivit tidigare att jag hade gjort ett par kort som ajg inte kunde visa er ännu då jag skulle skicka ut dem till diverse personer! Nu vet jag att personerna har fått korten och blev jätte glada så nu kan jag visa dem för er oxå!

De första koret gjorde jag till Malin Starvall, jag beskrev för henne om vår vänskap och hur glad jag är att ha henne!
(jag hoppas att andra vänner som inte fått ett kort inte tar illa vid sig, det kommer kanske till er oxå en dag! )

De andra två korten gjorde jag till mina systrar! FÖr att berätta hur glad jag ära tt had em och hur mkt jag älskar dem och att jag vet att de finns där i alla väder! Jag gjorde lika dana ort men olika fäger så här kommer de!


De va allt för idag!

Skapat!

ja nu har jag skapat igen!

Denna gången har jag gjort ett 60års kort till Jerrys moster! :)

Kram


Nu har jag skapat lite igen!

Ja nu har jag suttit lite på förmiddagen o skapat. Jag var iväg igår me jobbet och handlade på Pema och jag kunde inte hålla mig från att själv köpa en del saker jag har velat ha länge. Dock lovade jag jerry att jag egentligen skulle hålla en viss budget med tanke på att vi ska till New York om mindre än två veckor.. Men klarade det faktiskt ganska bra så jag handlade bara lite över de faktiskt! :)

Så här kommer ett kort jag gjort idag och ja tyckte det ble en fräck effekt!

kram på er

blomkort

Ursäkta den dåliga kvaliten det är en mobilbbild!

Jerrys album!

Till Jerry i 25 års present så gjorde jag ett album med olika minnen från hans och vårat liv tillsammans. Men då varken hans eller vårat liv är färdigt på länge så ville jag inte göra färdigt boken för jag vill uppdatera den med vad som händer i våra liv. I framtiden kommer det säkerligen barn osvosv. Och sen så hade jagi nte material eller tid att färdigställa den innan hans födelsedag den 6 september 2008. Så nu är hela planen att han ska få ett par sidor varje år beroende på vad som har hänt och hur mycket tid det finns för mig att göra detta när han inte är hemma. Nu täntke jag visa er dem sidorna jag har gjort hitintills.

Det saknas en sida i mitten!

Mycke nöje!

Albumet:

Första sidan i Jerrys album

Denna texten står innuti albumet och där står följande:Grattis älsklingen på 25 års dagen. Denna gåva är inte hel, den kommer växa med åren, och tillslut vara fylld med minnen från ditt liv!
Jag älskar dig. // Åsa

Framsidan på Jerrys album 

Första sidan:
Detta är första sidan i albumet                         En detalj på första sidan

Här är bilder på mig och Jerry. Det i mitten är stämplat och utklippt samt ihop satt md ett band och tags.


Andra Sidan:

Detta är andra sidan med bilder i albumet                En av detaljerna på sida 2 

En bild på mig och Jerry.


Tredje sidan:

Bild sida nummer 3                                                 

En sida på mig. Bokstäverna är "standar" bokstäverna som följer med i Dubbel DO maskinen och är utstansade i den. De där nere är samma metod som på sida 1.


Fjärde sidan:
Jerrys mamma och pappa. Runt korten har jag satt guldtråd med olika pärlor som jag fäst med limpistolen.


Femte sidan:Jerry, hans syster Sandra och ? . De skule på maskerad och Jerry är en vägskylt. Sandra ett täcke.

Sjätte sidan:Swedenrock bilder. Vid bilderna sitter det olika klistermärkes intrument.


Sjunde sidan:Jerrys systers kalas som jag trodde var för Jerry. Svårt att urskilja då de har samma vänner!
Jag har stansat ut ballonger och fäst med 3d kuddar.

Åttonde sidan:Samma som ovan.

Nionde sidan:

               

Detta är ett par av Jerrys vänner. Blandat kompott lite nyare och lite äldre bilder. Bokstäverna är utstansade som ovan. Blommorna är färdig köpta.

Välkommen till min nya blogg!

Här tänkte jag att jag skulle lägga ut allt ja skapar och gör på min fritid. Allt från Album till Kort. Jag hoppas ni njuter av det ni ser och tycker saker och ting är fina.

Jag tänkte börja med att lägga in Jerrys Album som han fick i 25 års present av mig samt ett par kort odyl som jag har gjort tidigare.

Titta och Njut!

Kram Åsa

RSS 2.0