Namnsdagskort samt pärlor :)

Japp, idag har jag gjort ett namnsdagskort....

Ett kort till min mammas sambos mamma. Hon har namnsdag nu i dagarna och hon ställer upp och sådant för oss alltid samt att hon varje år skickar julkort men jag lyckas glömma att skicka till henne :( Så nu kompenserar jag henne lite med ett namnsdagskort :)

Här är resultatet!Sen har vi börjat med en fräck grej på jobbet... Photoperls...

Man lägger in en bild och får ut 6 stycken papper med exakt vilken pärla man ska lägga vart. Sen ligger pärlorna i olika fack från 1 till 30 sen är det bara att börja bygga!

Här kommer resultatet av min tredje tavla. De andra två är fortfarande kvar på jobbet och den ena ska bo kvar där.
Ni får se resultatet av min egen bild senare!
Nya stämplar

Japp så är det...
 Jag har köpt nya stämplar på panduro... Ni vet de där flickorna jag alltid använder? Nu har jag köpt pojkarna oxå! Äntligen :D

Här kommer tre kort jag har gjort med stämplarna...Först ut har vi en söt liten påg som har snickar kläder på sig :))
Är lite3 besviken med påklistringen av pojhken... för den lossnar så måste klistra den på ett bättre sätt...

Nästa kort är ett litet HIF kort :) Vad annars. Det är ju dem man tittar på o hejar på :) De röda kortet är stämplat med röda fotbollar. Pojken är målad med akvarellpennor som vanligt... sen så är där vita papper innut i och ett blått snöre :))
När jar gör de ena lagets färger här i skåne så måste jag ju göra det andra för att kunna möte även kunderna som hejar på dem.. :P
SÅ här är ett MFF kort i samma stuk... De ljusblåa över de vita är stämplat med fotbollar! :)

Nej nu ska jag vara social med jerry!!

Härligt bloggcandy!

Ja nu kommer ännu ett blogggodis :) Denna gången från INKIDO! Deras nya härliga kollektion är på ingående och där är massa härligheter där! Och jag hoppas på att vinna lite stämplar. Framför allt deras härliga bakgrund/text stämplar!

Tryck på bilden för att komma till deras sida :)


Ensam hemma...

Japp idag är jag ensam hemma då Jerry är iväg med sitt jobb och gör någonting. Varför inte ta tillfället i akt när han inte är hemma och spendera mycket tid framför pysselbordet :)

Tre kort har jag fått gjort idag och jag är faktiskt ganska nöjd med alla. De bruna kortet är jag lite missnöjd med då jag fick bandet alldeles snett och de går verkligen itne att flytta på :/ Men de va fint iat :))Kortet med flickan som hålller ett plank är stämplat samt målat, hjärtat har glitter lim. Blommorna är utstansade och målade med akvarellfärg. Där är 4 rutor bakom stämplen och de är två olika mönstrade papper.Detta kort har jag stämplat och blommorna och svärtat kanter.De tredje kortet har jag använt min Slice maskin för att skära ut blommorna som jag sen har målat med akvarellfärg samt satt tyg från ikea igenom (ni vet sådant som gamla människor envisas att ha som gardiner) :) Det är tre olika mönstrade papper och ett stämplat motiv som är färgat med akvrallfärger.
Nu i efterhand har jag även lagt till lite glitterlim som ni inte ser på bilden.


Vad tycker ni? Vilket tyckte ni blev bäst?

Kram

(imorgon ska jag köpa stämplar på Panduroooo ) Kanske :D

Pysslat åter igen!

Japp nu har jag varit i farten igen :D

Jag har gjort två kort som är till framtida dop för tjejer. Vi får se vem som vblir först ut :)

Kortet dubbelt och innuti har jag stämplat med en blomma och målat med akvarellfärg.

Utanpå har jag på de ena skurit ut blommor (3 st) och på det andra stansat ut samt måla med akvarellfärg. (4 st)
De vita "tyget" är köpt på ikea för 5 kr metern :D

           

Sen har jag även gjort två andra kort idag.
Detta kortet blev jag ganska nöjd med:

Sen har jag ett annat kort som jag vekrligen itne blev nöjd med. Jag vet inte vad jag täönkte med färgerna när jag gjorde det för ingenting passar ihop egnetligen. SÅ de åker direkt ner i soptunnan tror jag.. Om inte ni har någon idee om hur jag kan förbättra de?


Blogcandy :D

Sally har ett fantastiskt paket som hon lottar ut!
Detta är paket ett och det som jag aldra helst vill ha om jag mot förmodan skulle vinna.

(Tryck på bilden för att komma till hennes sida)


Tycker i vilket fall som att ni ska gå in och titta på hennes blogg och henens fantastiska saker som hon gör.
Jag har varit inne på hennes blogg mycket innan och följer den varje gång den uppdateras. Hon gör så mycket fint som man kan inspireras av när man gör egna saker!


:DÅterigen skapat lite...
Har suttit väldigt mycket nu två dagar i rad. Igår kväll satt jag i flera timmar tills Jerry tröttnade på mig riktigt mycket.

Dessa korten skapade jag igår.

Björnen är stämplad och målad med akvarellpennor. Bakgrunden är stämplad med en barkgrundstämpel och emobossad.
Det svarta pappert är stämplat med swirls ch en white emoboss dyna sen har jga använt chalks på de. :)Det andra kortet är stämplat och chalkat. Flickan är målad med akvarellpennor pch sen glitterlim på blomman.Detta kort gjorde jag i morse när jag hade lite tid över. En wirls stämpel som är emossad och sen en målad flicka igen. pappersblommoor med en knapp i mitten samt ett bard med en knapp på.De va alles från mej!

förlåt...

förlåt för att jag inte har uppdaterat er på väldigt länge. Jag har helt enkelt inte haft tid och jag har inte lagt in bilderna från kameran. Jag har fortfarnade ett kort som jag har gjort men som inte har kommit in på datorn och jag täntke jag skulle vänta till eftr lördag och lägga in de då min syster får de då.

Men jag har fått lite nya stämplar osv. eller rättarsagt köpt själv. Jag köpte swirls stämplra på pandurohobby för de va halva priset på dem. Sen köpte jag idag Making memories toolkit nummer 2 med diverse roliga saker i för att jag bland annat behövde ny öljettång samt en ny sax så då tryckte jag att jag lika bra kunde slå till! Hade desutom presentkort på bokia från de att jag fyllde år.


Men nu åter till det jag har gjort.


Jag har gjirt en ny LO till Felix, dock har jag inte fyllt i vikt osv ännu för jag har inte fått de av min syster *pikpik*

och sen kommer det även en LO på Nova ifrån julen. Då jag inte har uppdaterat henne album på väldigt väldigt länge och hennes album är av en helt annan stil än den jag gör nu. När jag började med hennes album hade jag inte lärt mig någonting och hade knappt något material alls. Men nu blir de lite finare i även hennes album.

Här kommer resultatet.

             ¨

Ni får tyvärr stå ut med endast två bilder då det klyddar lite här

kram på er allesammans


RSS 2.0