Hejhej vänner!

Nu mår jag mycket mycket bättre och var tillbaka på jobbet i torsdags. Vilket va tur det för min kära kollega var fortfarande sjuk. Det har inte hänt så mycket sedan dess utan jag har helt enkelt jobbat bara!

Igår var vi hos Jimmy och Helena och grillade och glodde på film. En lagom avslappnad kväl med mjukisbyxor! :) Vi var även iväg och storhandlade jag och Jerry då frysen var helt och hållet TOM!

Idag har vi varit hos Jerrys syster Sandra för hon fyller år i dagarna (Grattis). Sen var vi även inom en runda på Bokia på Burlövs center och sen stack vi till stan här i Lund och gick in på Akademibokhandlen och jag köpte mig en scrapbok!
Om ni tar en titt i min scrapblogg så kan ni se ett resultat! :)

Imorgon ska vi klippa oss och sen ska vi kanske åka till Helsingborg på scrapmässa men vet itne ännu. Vet att jag kommer vilja göra av med massor av pengar som jag ska spara då vi ska till Usa på torsdag!

Nu tittar min älskling lite på mig och jag förmodar att han tycker vi ska starta filmen nu :)

Kram på er och jag hoppas ni har en bra helg!

Sjukling...

Ja illa illa. Ja e helt förstörd. Så förkyld och elt slut i hela kroppe! Känns som näsan ska sprängas när som helst! Orka!

Hade nog egenliten velat ligga kvar i sängen men vet att vi redan är folk borta från jobbet så jag traskar dig iaf. Febern har lagt sig igen med lite alvedon så orkar nog dagen iaf! Jag älskar mitt jobb och alla härliga ungar som är på jobbet men ibland får man fri spel. Som igår va där en unge som vi lät låna våran telefon även om hon inte går på klubben men sen uttnyttjade hon det totalt. Jag bad henne gå ut o ta av sig skorna för barnen får inte ha skor på sig i våra lokaler men hon lyssnade inte alls så ja hade egentligen bara lust att strypa ungen!!! menmen nu vet resterande personal att hon inte får lov att vistas i våra lokaler. Står man och är kaxig mot personalen och ljuger dem rakt upp i ansiktet så är de kört!

Ne nu ska jag vila lite innan jobbet då de snart är dax att gå dit!

kram på er allesammans!

Utmaning!

Utmanad av Rebecka (http://rebeckajoensson.blogg.se/)


Fem saker i min frys:

Kanelbullar, is, blåbär, bröd, tacobröd

Fem saker i min kyl:
smör, saltrulle, gurka, yoggi, ägg

Fem saker i min garderob:
Mjukisbyxor, kostym, t-shirt
spel, verktyg (vi har garderob och allmänt annat skit i samma "rum")

Fem saker i min bil:
Skit, 1a hjälpen väska, barndsläckare, mynt, solglasögon

Fem saker i min handväska:
KALENDER, nycklar (3 olika par) , Plånbok, närspray, allergimedicin


Jag utmanar :
Linda, (http://pyretlinda.blogg.se/)
Jenny (http://jennytussan.blogg.se/)

bilddagboksadressen

www.bilddagboken.se

sök blommis

lös: kalle

Mysmys..

Ja igår så va de bara mys på högsta nivå. Vi åkte till Helsingborg för att besöka systeryster på BB och hennes lillkille. Så söt. Han lät som en liten fågelunge när han försökte skrika. Och han va så pyttig. Nu har man vant sig vid stora Nova och Liam och så får man en sådan liten skit i handen istället.

De va dock skit kul att se Liam med honom i handen. Han har blivit en stolt liten kusin nu.

Jag har lagt in massvis med bilder i min bilddagbok på lillkillen. Så titta in där!!


Kram på er nu ska ja vila en stund innan jobbet...

Äntligen...

Äntligen har Malin och Johns lill* tittat ut. Det var på tiden. En söt liten grabb blev det.

Grattis älskade syster! Kram


Välkommen söta barn! Äntligen har malin och johns bebis kommit

Förkyld..

Ja typsikt nog trodde jag att jag skulle klara mig med lite halsont och en hes röst. men attas fick jag. igårkväll började ja bli lite snorig och nu kan jag inte andas genom näsan alls. Typiskt nog! Menmen sådant som händer ibland helt enkelt vi får hoppas att de försvinner snabbt för jag vill ju kunna åka upp till in syster. :)

Ja appropå min syster så är det så att hon förtillfället är inne på förlossningen så vi hoppas verkligen att de kommer en liten bebis snart. Vi e alla spännda och väntar och dem är otroligt utmattade på att vänta!

Nej nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Ja ni läste rätt. Jag ska jbba¨ikvälL! Kulturnatten i Lund så jag ska fälta i stan! Inte super kul men sånt e livet!

Glöm inte kolla min skapande blogg ! :)

Kram

Orkar...

tyvärr inte uppdatera er idag då jag har suttit nu en timme och fixat på den andra blogg sidan.....

kolla gärna:
http://blommis86.blogg.se/skapande

Kramkram

Har helt enkelt...

... inte hunnit!

Ja så illa är det. Jag har inte hunnit eller orkat uppdatera bloggen. OCh det är ett flertal personer som har påpekat detta att det var ett tag sedan jag skrev någonting här så nu fick jag helt enkelt plocka tummen ur hålet och börja skriva!

Lördagen (6/9)
Min älskling fyllde 25 år. och det skulle vara fest hela kvällen. vi fixade och trixade och ja var ute och handlade lite. En snabb present till honom då jag redan visste vad jag skulle köpa och två tröjor till mig. :) *Nöjd*
Ja vi bar ner o fixade i festlokalen och försökte göra oss iordnin samtidigt för kvällen! Vid 17-18 kom gästerna och det blev sjukt mkt att göra. Smörgåstårtorna var uppskattade och alla var mätta och belåtna. Det blev sjukt mycket mat över (2 st smörgåstårtor) och massvis med kakor och en hel del sprit o läsk. Jag hade en trevlig kväll och jag hoppas verkligen att jerry oxå hade det men det tror jag han hade. På kvällen somnade vi båda av utmatning ganska snabbt.

Söndagen (7/9)
Ja det var upp tidigt och städa nere i festlokalen jag hade inte riktigt tålamod till att ligga o dra mig i sängen så länge då ja visste att det var en hel del saker att göra där nere. Så vi städade och sen njöt vi i lägenheten en stund. Minns inte riktigt vad vi gjorde mer under dagen sen men tror faktiskt att vi lirade en hel del gitar hero då jerry fick det i present av mig o linda/martin. Och sen åkte vi ävne ut och kollade på en ny TV då vi täntke att de behövdes.

(Syrran bebis beräknad, men ingen som ville titta ut *suck* vi är många som väntar o längtar)

Måndagen (8/9)
Hmm ja nu blev det genast jobbigt att uppdatera er haha! jag minns fan inte vad ja har gjort i veckan. Vet att ajg jobbade kväll och hade med mig smörgåstårta till jobbet mer minns jaginte.

Idag fyllde Malin Starvall år och jag glömde att gratta henne och har fruktansvärt dåligt samvete för detta. Men jag vet att hon förstår. Det har varit så mycket på jobb och under helen att jag helt enkelt tappat bort halva minnet ett par dagar. Älskar dej snäckan och jag  hoppas att du fick en bra födelsedag. Och din present kommer efter New York de vet du! :)

Nu täntke jag sluta skriva dag för dag och bara skriva allmänt om veckan istället. På tisdagen sen så vad ja på en utbildning som jag egentligen itne visste ja skulle gå på men fick reda på av en ren slump. så det va upp tidigt och ner till´stan helt enkelt. Det blev en lång dag och tuff. Då vi är mycket personal sjuk ännu en gång på jobb och vi får krypa på knäna för att cheferna och politikerna i Lunds KOmmun inte har någon aning om hur man ska få sin personal att må bra!
Men men. dagarna flöt på bra och på torsdagen hade vi äntligen fått in en vikarie som kunde stötta upp! Skönt det. På torsdag kväll så kom Jerrys bror och hans fru och fikade lite. Trevligt trevligt då vi inte träffar dem så ofta. Fredagen flöt oxå på med vikarier och efter jobb så åkte vi till Nova och skulle köpa present till OLOF med Maria och  på kvällen mös jag och Jerry med en film i soffan.

har även träffat Alex vännen ett par gåne vilket är skojsigt. Saknar honom när jag inte träffar honom och har alltid lika trevligt även om det bara är en halvtimme! Tycker om dej vännen!


(grattis olof lilla)

Lördag (13/9)
Ja morgonen började med att vi fick köra och handla OLOFs present. Sen efter det var vi tvugna att köra till mamma för att lämna assistenten (degmaskin) som jag hade lånat inför festen. Då hon skulle baka med liam. Lilleman (Liam) Stajlade som aldrig förr och skulle visa upp sig massor. Vi fikade lite och sen körde vi vidare mot Helsingborg och hem till lilla Olof för att festa då han fyllt 25 som jag skrev. vi hade en trevlig kväll. Jag var nykter och alla andra drack. Vissa lite för mycket *Fnissa* Träffade Tord som va en härlig prick som man kom bra överens med. Så nu hoppas vi på fler roliga fester med honom! Ja det slutade kanske inet riktigt som man hade tänkt sig men det tänker jag inte berätta för er här för det är en personlig sak.


Men ibland önskar man att... eller nä de va inget jag tar de inte här....


Ja bilder kommer senare från denna kväll!! Har helt enkelt inte orkat idag


Ja oc dagen då. vi sov länge. vi tänkte att det va lagom att komma upp ur sängen vid 11 då Carolin o Stefan skulle ekomma runt 13. Men helt plötslgit kl 12 ringer de på dörren. Jerry står i duschen o ja sitter i trosor så får snabba mig på med kläderna och öppna och då ståår dem där och bara "bussen gick lite tidigare" hehe Härligt härligt. Sen stannade dem ett par timmar och vi snackade lite och tittade mestadels på tv. Var kanske inte den perfekta dagen för besök då jag o Jerry va het off efter att ha kommit i säng kl 4 på natten.  Sen efter det så skickade Jimmy sms och frågade om vi ville komma o kolla på fotboll så vi stack till honom o kollade när HIF besegrade Nörrköping efter mycket om och men. Sen blev det mat på MAX och nu sitter vi här i soffan.
Jerry spelar Gitar Hero och jag uppdaterar er!

Men nu ska vi sova vi får helt enkelt hoppas på att jag uppdaterar er lite snabbare denna gången helt enkelt!

(Ps. Fortfarande ingen bebis från syrrans håll vi alla hoppas att det blirr snart och framför allt dem. Vi håller alla tummar och tår att allt går som det ska göra. Älskar dej sys! )

Kramkram

Här kommer en bild från Olofs 25 års fest iaf!

Olofs 25 års fest. (mobilbild)

Först är det olof, sen jag, sen tord och tillsist min älslking Jerry

Mycket att fixa...

Ja det är verligen mycket att fixa med idag och jag känner mig redan helt slut ska jag berätta för er. Och jag har knappt börjat. Smörgåstårtorna ska göras och jag ska nog baka snoddas oxå. Mamma kommer om någon timme för att hjälpa mig med smörgåstårtorna och det är jag riktigt tacksam för. Förhoppningsvis ska jag ha öppnat alla konservburkar då så att allt går lite smidigare och snabbare för jag tror inte min mamma vill vara här hela kvällen. Sen ska vi städa lägenheten och vika all tvätt för festlokalens larm går igång klockan 00.00 så då måste vi förflytta oss upp till lägenheten och fortsätta festa här. Och då vill man ju inte att det ser ut som kaos och är skitigt överallt.

Usch känner mig lite små stressad därför jag ville sätta mig ner och bara ta det lugnt en stund, andas och bara sitta och inte behöva tänka så mycket på det med festen imorgon. Det tråkiga och jobbiga med det hela blir att där är fest ikväll oxå så med andra ord kan vi inte kyla ölen för vi måste ha smörgåstårtorna i kylen. och vi kan int eheller göra is då vi måste ha alla bullar osvosv i frysen. Ifs skulle jag kunna ta upp det mesta nu då det ändå ska tinas till imorgon och då får ju isen plats iaf. Hmm värt att tänka på helt klart!

Ja appropå festen så var jag precis och handlade lite godis som vi ska kunna smaska på under kvällens gång. Ni anar inte hur mycket notan hamnade på. 200 kr! kan ni tänka er LÖSGODIS för 200 KR!!! Sjukt haha. Men vi är ju många så det lär bli lagom hehe.

Nej nu får jag nog avsluta och fortsätta att skala ägg haha 80 kvar! :)

kram

Onsdag...

Ja jag kommer inte på någon vettig rubrik att skriva så det blev dagens dag som rubrik och jag hoppas ni nöjer er med det! :)

Ja jag har inte skrivit på ett tag för det har varit ett par aktiva dagar faktiskt. I lördags så började vi med att hämta upp barnen rund halv 12 och sen åka till bjuv för att gå på den "berömda" bjuvs festivalen.. Hehe.. Nej men jag ville hälsa på mina arbetskollegor som jag haden är jag jobbade inom svenska kyrkan där uppe. Och det var tervligt, hon hade inte förändrats speciellt mycket men hon sa hon hade saknat mig en del och det är ju alltid trevligt att höra. Sen bar det av direkt till Ciy Gross och handla inför lördagens fest. Vi gick på city gross i någon timme hehe, sen ropade kära emma på annsofie i högtalarna så ja kune få säga hej till henne oxå :D


Efter handlingen blev det mat hos syrran och inom pappa och lämna mat och sen till mormor o mofar o stoppa lite i deras frys. Hehe så på torsdag så ska vi åka och hämta upp våran mat hos mormor igen så vi kan börja göra smörgåstårtorna. :) Gottt!!


SÖndagen så åkte vi till nova och hittade ett par byxor till jerry och sen begav vi oss till pappa för middag. Han fyllde år för ett tag sedan me nflyttade i samma veva så därför blev det inte kalas försen nu men det va helt okej för våran del. Blev en bra dag med god mat även om jag mest byggde lego :D


Nej nu ska jag snart bege mig till jobbet. Personalf otografering idag... och lite uppdatering för java jue sjuk igår..


Kram


RSS 2.0