Idag..

idag har jag varit och tränat, där va inte alls så mycket folk som jag misstänkte det skulle vara en lördag förmiddag. Dock försov vi oss ltie granne men det gjorde ingenting. Tränade i cirkus en timme idag. En halvtimme på löpbandet där jag gick 10 minuter, joggade 5, gick 10 ja ni förstår... Sen stod jag på crossen i ca en kvart och sen "avtrappning" med en halvliggande cykel i lugnt tempo och till slut strething såklart. Jerry var under tiden och simmade vilket fick mig lit mer motiverad att gå dig för då hade ag ingen att komma hem till utan va jag klar tidigare så va ja ändå tvungen att vänta på honom för han hae bilen...

Sen när vi kom hem gjorde vi hemagjord pizza med makrill, annanas och lite ost. Sen slumrade vi i soffan ett tag... :)

Nu har jag gjort mgi iordning för 25 års festen ikväll och jerry håller på. Jag tänkte inte göra något åt temat som är bollywood....

Nej ha de bra allesammans!!

kram

Snart...

Ja snart får jag lov att träna igen. Tänkte faktiskt att jag skulle träna imorgon förmiddag och jag tänke att ja skulle tvinga med mig jerry ner till stan så han kan sticka in och simma. För imorse när jag var o bytte förband så fick ja ett annat på som inte släpper in fukta med andra ord kan jag duscha!!

Så imorgon är jag åter på gymmet och trampar och har mig, ska bli så skoj att få träna igen även om ja bara pausat ett par dagar. Va litei sugen på att tsticka dit i förmiddags men jag jobbar ju kväll idag så kände att jag behövde ne lugn förmiddag :)

Nu ska jag jobba vidare, ville bara berätta för er att jag e tillbaka på banan och är glad för det, nu ska vi bara se till så vi kommer upp imorgon!

Kram


Suck,

Jag som va så motiverad till att börja träna osse kommer detta, varför... :( Blir lite ledsen, men va på väg dit idag iaf men tänkte på vad min älskade sa till mig igår om infektioner odyl och tänkte att det kanske är lika bra att låta bli så det blev pyssel för hela slanten istället men de visas en annan dag då mottagaren inte får kortet försen senare i veckan.

Ja nu ska jag beärtta för er varför jag inte kan träna då.

Det är så här att vi är två man kort på jobbet och ingen vikarie (ovanligt) dock har chefen varit i verksamheten och ajg har gått upp till klubbe nvilket jag verkligen älskar, vill tillbaka dit upp och hoppas verkligen att jag får gå tillbaka nästa termin. Men åter till händelsen. Våran verksamhet just nu består av tenngjutning och jag stod vid spisen och smälte tenn. Hälde i tenn i formen som började läcka. Tennet rann ut i "smältgrejen" och jag trodde allt tenn runnit färdigt då jag ger den till barnet Jag ser att där är mer tenn kvar som håller på att rinna ut på honom så jag puttar bort hans hand och får allt på min istället. Kokande tenn är varmt ska jag berätta för er!

Det blev ner med handen i en bringare och chfen fick köra mig ill akuten. Där la de på sådant nät som extra hud och jag fixk citadon. Kände mig nästan lite fuller när jag kom hem.

Det är därför ag inte kan träna för att jag får inte lov att dsucha heller (handen alltså) och svettig blir man på hela kroppen när man tränar så ja. De får vänta till helgen helt enktlt..

nej dax o jobba!

Kram

Första träningen...

Japp nu är första träningen avklarad och jag är helt klart nöjd med gymet i sig. Det är ett fräsch gym med minst 2 av varje maskin. Där är ett eget "tjej" gym med vikter osv. Helt klart nöjd

Blev ett lugnt träningspass idag.. Bäst att inleda lugnt!

Nej jobbet kallar snart på mig men mat först!

kram

Ett lååååångt inlägg

Jaha ja nu har återigen en vecka gått och jag har inte uppdaterat er någonting som vanligt.

Men jag ska berätta lite för er nu om veckan som har gått..

Ja det har inte hänt speciellt mycket egentligen. Jag har jobbat lite och jobbat lite till och jobbat ännu mer.
Vi har tagit de lungt och bara njutit i veckan. Jerry har varit iväg och kollat fotboll och lite sådant.

Min älskade Malin va hos mig i tisdags kväll och pysslade, va väldans trevlig och ha lite sällskap faktiskt.

Fredagen mös vi hemma i soffan, eller egentligen mös vi inte speciellt mycket i soffan utan vi röjde förrådet i lägenheten så att vi kan få plats med  två stolar där inne. Vi var inte klara försen sent på kväll så de blev en stund i soffan sen slockande vi ganska snabbt.

Lördagen åkte Jerry och jobbade sen åkte vi till pappaför att fixa hans dator. Det blev lunch hos honom och sen hem och fixa o trixa lite. På kvällen gick vi hem till Jerrys arbetskollega för Planka. MUMMA Säger jag bara. Planka är jäkligt gott även om det är sjukt mycket mat. Sen vid åtta snåret gick vi hem till sos igen för att titta på melodifestivalen. Tanken var att vis kulle dra neråt mot stan efteråt för jag skulle träffa en  vän som jag inte sett på länge. Men tydligen blev jag lite dissad där och de blev inte av. Jonas begav sig hemåt efter tolv och jag och Jerry somnade direkt i sängen efter det.
Hade helt enkelt en trevlig kväll.

Söndagen sov vi länge, för länge. TAnken var att åka til pappa och hjälpa honom med hans tak men det blev inte så. Han verkade inte riktigt orka att göra någonting me det. Då ringde ja min sys och frågade om hon ville följa med ut på en promenad men nej de ville hon inte göra. De ville till IKEA och jag ivlle te Claes Ohlsson så vi åkte allihopa i deras nya bil till Helsingborg. JGA är ganska imponerad att vi fick in alla dessa saker i deras bil. Med barnvagna, barnstolar och 4 vuxna människor. Menmen det går om man bara vill.

Nej nu är det måndag igen, jag sitter på arbetsdatorn och bloggar för vi har inte en ända besökare just nu. De har varit lite folk här men de har redan gått hem. Jag har hoppas på en hyfsat lugn kväll då vi är en man kort.

Jag ska snart gå bort till gymet som ligger här (24 seven) och köpa mig ett träningskort. Jag känner mig väldigt motiverad till att börja träna nu. Jag känner att jag måste ta tagi saker o ting och jag tror verkligen jag kommer att lyckas. Kanske inte direk gå ner i vikt direkt men att bara ta mig dit och träna en timme är tillräckligt för mig nu i början. Mitt första mål kommer att vara 2 gånger i veckan i 2 månader. Sen täntke jag sätta upp ett nytt mål som ät 3 gånger i veckan i 2 måndader. Osvosv. Sen kommer jag helt klart att ha vikt mål på det hela som jag kommer att skriva om i en annan blogg.

Funderar faktiskt på att byat blogg så som min sysyter har gjort. För jag tycker pointblog är mycket bättre vet inte riktigt varför men jag tycker det. Jag har redan flyttat över skapandebloggen dit för att de går mycket snabbare att ladda upp bilder där.

Nej nu har jag skrivit tillräckligt mycket här inne och jag ska fixa lite i lokalen innan jag beger mig bort till gymet!

Ha en bra kväll och vecka allesammans!

Kram

Sämst...

Ja jag vet jag är verkligen sämst på det här med att uppdatera er ofta och berätta för er vad som händer och sker. Jag ska förska bli bättre men jag har varit i en liten svacka som man kan säga.

Det händer inte så mycket i våra liv direkt. vi lever på, dagarna kommer och dagarna går. Man gör inte så mycket mre än jobbar, äter, sover, städar, tvättar. jag har knappt pysslat eller något heller på sistoende. jag går som i ett vakum just nu närjag är hemma jag vet itne varför men jag är helt seg o sleten. Menmen...

I lördags va vi på DOP för lilla Saga. Hon fick en rosa gungkanin av oss. Skulle egentligen köpa en Canvas tavla till hennem en jag hittade ingen bild som passade för en sådan förstoring. Det var ett trevligt dop med god mat och en sjukt god tårta. Men så är det väll alltid när Nettan gör tårtor :)

Efter dopet åkte vi som vanligt te sys. Käkade midda spelade Uno och hade trevligt. vi bor nästan hemma hos mina systrar.

Igår (söndag) besetämde vi oss för att åka till IKEA. Vi handlade ett nytt köksbord och stolar. Blev jukt bra... Men nu vill man renovera resten av köket oxå men vi får se omvi kan komma på någon billig lösning där. Tankten är ju inte att vi ska bö här allt för länge...


Nej nu ska jag snart åka till stan och luncha med nettan sen är det jobb... börjar första halv 3 idag :P Studiedag! :))

Ha de bra och jag ska bli bättre!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Vicky!!
Fem maträtter jag har svårt att äta!

1. Ärtsoppa
2. bruna bönor
3. blodkorv
4. Sur strömming
5. Fiskbullar

jag utmanar

Jenny   Malin   Linad   Maria  Rebecka   Rebecca

:)

Utmanad

Utmanad


Av Rebecka

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!1. Vad heter du?: Åsa

2. Ett ord på fyra bokstäver: Ånga

3. Flicknamn: Åse

4. Pojknamn: Åke

5. Yrke : Åkeriägare

6. Färg: Å

7. Klädesplagg: Å

8. Mat: Ärtor

9. Sak i badrummet: Ånga

10. Plats/stad: Åre

11. En orsak att vara sen: Åska

12. Något man skriker: Ååååå va skönt

13. Film: Å

14. Något man dricker: Åbro öl

15. Band: Å

16. Djur: Åsna

17. Gatunamn: Å ?!

18. Bil: Å?!

19. Sång: Å?!

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Å?!


Jag utmanar:

Jenny     Malin      Maria    Lottis  Clinen

RSS 2.0