oj då..

.. jag glömmer visst bort att blogga här inne... attans vad kass jag e på detta hehe... men de e för att jag bloggar på andra ställen... eller ett annat ställe :P så då blir det att man glömmer bort den här inne helt enkelt....

ja men det är inte så mycket som har hänt egentligen... det nya jobbet på järnåkra flyter på som bara den och jag trivs som fisken i vattnet även om jag saknar östra torn skolan något fruktansvärt emellan åt så överlever man helt enkelt :)

Senaste tiden ha jag även börjat prata och umgås med min underbara vän alex igen som ja bara haft lös kontakt med de senaste åren vilket e super kul :) även micke har man börjat prata lite mer med dock finner vi aldrig några bra tider att ses men de ska vi helt enkelt lösa :)

Jaha de senaste dagarna har inte så mycket hänt vi var hos Micha och Mange (jerrys systerdotter) i Kävlinge och åt god mat och drack litta vilket va super trevligt... träffas jue int så jätte ofta och vi e ju jämngamla så det blev lite wii spelande och nog lite för mycket dricka för både mig och jerry hehe... men helt enkelt en super trevlig kväll!

Ja och på lördagen fortsatte trevligheterna... då åkte vi te syrran (jenny) och åt pizza tillsammans med min andra syter o hennes sambo och mamma o tore... hade super trevlig kväll återigen med wii och poker.. :) annars har inte så mycket hänt mer än att jag lämnade av Jerry igår vid bussen då han skulle åka til Sälen med sitt jobb.. jätte kul för honom men tråkigt för mig för jag verkligen HATAR att sova själv hehe... fast jag har ju fixat så ja slippr sova själv alla dagar :)


ne nu ska jag gå ner te vaktmästaren och sen ska jag ner till stan och luncha med alex... :)

ha det bra allesammans och  va bara på mig m nu tycker jag e slö! :)

RSS 2.0