Ojsan...

Dagarna bara rullar iväg och jag glömmer helt och hållet bort bloggen, men så är det ju ibland. Man hamnar i perioder i livet då allt inte är lika prioterat och just nu är bloggen inte så värst prioterad :D

Mycket händer i mitt/vårt liv just nu. Vi tittar på hus som bara den, och ahr hittat en del fina som ändå inte fallti oss i smaken. De måste ligga rätt, va ett "bra" hus och så klart ha ett bra pris. Men vi bor bra i våran lägenhet så det är inte någon större katastrof och vi har kommit fram till att vi fortsätter att titta men inte så akut direkt, någon husvisning då o någon då :)

Idag har vi varit och handlat de sista dörrfoderna och golvlisterna samt trösklarna till lägenheten så den kan bli fullbordad snart. Vi köpte även lite blommor och kryddor samt jordgubbsplantor till våran balkong. Sen ska Jerry snickra ihop ett litet bord sm vi kan ha två krukor på :) Det kommer bli så mysigt där ute. Förmodligen ska han även göra ett "trädäck" som vi kan ha där ute och ett "balkong"skydd som han sa hänga för att de ska se trevligare ut :)

när vi va inne på bauhaus blev jag sugen på att köpa en elgrill. Vi har en vanlig grill men när man bor i lägenhet så är det inte så direkt att man traskar ner och grillar. men de fick vänta :) Dock blev jag riktigt sugen på grillad korv med bröd :S (av alla saker) men de får va så!

Nej nu ska jag försöka få mannen min att sluta med balkongen och omma in så vi kan börja med maten :)

Pannbiff med löksås och potatis :D Mummmma!

Kram på er

Trevligt besök!

Japp idag fick jag trevligt besök på jjobbet :)

De va så här att när jag gick i trean så slutade två killar från varan klass och för ett tag sedan, många år senare så började jag prata med en av killarna på stayfriends och sen vidare in på facebook! Han bor numera i stockholm så vi har inte direkt träffats men idag fick jag ett sms om att han va i lund och undrade om jag villle ses :)

Så han kom till jobbet en stund och vi satt och snackade :) Alltid trevligt att träffas efter så många år)


Nej nu måste jag sluta sitta här och pyssla lite :) Måste ju göra färdigt så jag kan vinna en tävling till :P

Våren är kommen...

Våren är kommen och jag sprudlar av lycka. Jag älskar att se solen på den klarblåa himlen och se blommorna trycka sig igenom den fortfarande frusna marken. Våren får kärleken att spira och känslorna att stärkas. Jag mår alltid som bäst vid denna tiden på året.

Trivs som fisken i vattnet på jobbet och jag hoppas verkligen att jag får förlängt vilket alla odds lutar åt men man vet aldrig. snart kommer sommaren och allt där till. I år kommerj ag och Jerry ha semester tillsammans. vecka 30-32. Och jag hoppas många andra kommer vara lediga då oxå!

Vi har en hel del planer som vi ska försöka få gjorda iår!

vi vill åka utomlands, köpa hus ja mycke saker!

Nej nu ska jag faktiskt ta o glo på tv o eventuellt kanske äta lite :P

kram


Suck,

japp nu är man dunder förkyld så de blir ingen träning... *sura lite*

orkar inte skriva mer! kram

jag är sämst...

Jag är verklien sämst på att uppdatera er nuförtiden men samtidigt finns inte tiden till de riktigt.

Jag har mycket att göra numera, jag tränar tre dagar i veckan och jag umgås med min sambo och med syskon och syskonbarn Det prioterar jag mycket mer än bloggen :)

Appropå träningen så är jag väldgt stolt över mig själv. jag har tränat flera gånger sedan ajg köpte kortet :) Jag känner mig duktig och flitig... Dock har jag bara tränat en dag dennavackan då jag varit magsjuk och inte haft ågon ork i kroppen. Men imorgon tänkte jag faktiskt jag skulle gå dit, eller om det blir på lördag jag har vetinte riktigt ännu ska höra med mina samboo sen :9

Nej nu ska jag avsluta detta sen ska jag vänta på att jag o jerry ska åka o äta lunch tesammans! Kram

RSS 2.0