Fredag

Nu är det fredag och helgen är närmare än innan.
SKa vli skönt med lite ledighet faktiskt. Fast i helgen ska ajg inte göra något speciellt ska helt enkelt bli en lugn helg. Vi ska sätta upp tavlor och lite lister kanske. Känner att det behöver vi göra. dock visar prognosen att ddet ska bli riktigt fint väder så vem vet kanske ligger vi på stranden istället... :) hoppas på det för ja e så blev. Dock får jag ju inte sola så mycket men lite färg kan vaa kul :)

Nu försvinner snart jerry från mig ett par dagar.. Dock kommer Jimmy ner o håller mig sällskap och de blir ju massa festande när han är borta så kommer nig kunna hålla mig nöjd iaf. :)

Nej nu ska jag ta de lite lugnt. och bara njuta till jag ska cykla litt jobbet....


kram på er allesammans och ha en underabar helg!

Dagarna rulla på..

Ja dagarna rullar på och snart är det helg igen... :)

idag har vi varit hos min syster och fixat och fick desutom god mat. Dock blev syrran min lite sjuker :( Tråkigt menså är det när barnen drar hem massa saker från dagis. TTack o åter tack för idag!!

I helgen blir det nog återigen en lugn helg had varit skönt, fixa lite hemma sådant sm tavlor o lister som inte har kommit upp ännu... suckvi har bott här sedan i september och har inte en ända tavla på väggen... Tråkigt men sant så nu tycker jag att det är dax att fixa det helt enkelt...

Nackdelen med att dagarna går fort är att jerry snart åker på sweden rock och jagkommer sakna ihjäl mig...


När den äkta kärleken visar sig förstår man att allt annat bara varit ytligt. :)

trivs som fisken i vattnet med allt bara så ni vet om det...
Underbart jobb, underbar lägenhet, underbar älskling och underbara människor omkring mgi.... kan det bli bättre??

Nej wii fit tajm!

Kram

Myshelg...

Oj oj jag råkade visst skriva lite galet i senaste inlägget... så klart så ha vi ju två år och inet ett.

Haft en bra helg trots allt ... Vi åkte till Danmark igår och inhandlade lite sprit och saker till partyna som kommer nu om någon vecka. Jerry åker till sweden rock och ajg har pesonalfest samt vanlig fest :) Sen på kvällen lagade vi founde occh bara njöt. Drack vin och hade bara mysigt helt enkelt. Dock bev det en tidig kväll då ja fick fruktansvärt ont i huvudet.

Idag är det morsdag och vi ska åka en runda till mamma sen. Nu på förmiddagen ahr vi städat förrådet och tagit upp sängen som ska säljas idag. Det är en fördel att sälja saker faktiskt. mitt skräp andras nytta :) Eller vad det nu heter.

Nej nu ska vi spela Wii som sagt det ända som händer o sker just nu är wii wii wii o åter wii ;)

ha de bra allesammans kram


Wii Fit

Ja för tillfället är det wii som gäller för hela slanten. Framför allt Wii Fit. Jag kör minst 30 minuter, det känns ju inte som träning även om man blir svettig och trött av det... det är mer spel av de hela faktiskt. Men som sagt man blir trött och man vägs ju atomatiskt varje dag... :)
Jag menar vem säger att man måste ha tråkigt för att man tränar?? På Wii fit är där ju allt från yoga till muskelövingar och balans.

Just nu träna Jerry så jag passar på att sitta här lite. tyvärr så låter man Wiiet gå före numera. :))

Ja itll helgen ska vi äta god mat tillsammans samt åka till danmark och inhandla sprit :) Vi har ett år imorgon ju så blir mysmys i helgen. Möjligen att vi ska passa barnen en stund för att jag vill det men jag är inte säker vi får se helt enkelt. Dock kan jag inet bestämma mig för om vi ska gå ut och äta eller äta en god o mysig middag hemma. är ju helt klart billigare med tanke på alla inköp som gjorts. badrum wii osvosv. Men ja svårt val helt enkelt. Jerry ska ju till Sweden rock snart och vi ska ha pesonal lunch då så jag får lite ute mat iaf. Hmm svårt beslut.

Ja annars i framtiden händer de itne så mycket. Som sagt åker jerry till Sweden rock snart och då blir de festande för mig flera dagar i sträckt. Först på torsdagen ska vi ha pesonal utvärdering och festa till det på källen :) sen e de mer party med vänner o så under helgens gång. Sen fyller kusinerna 18 samt 20 år så de blir väll partay där med :)

Nej ska sova ne massa nu!

Kram på er allesammans

Nu kommer det en del bilder....

Ja efter mycket tjat och helt enkelt lite verkstad så ska ja så snällt lägga upp bilder till ert förfogande... :) Alla bilderna finns på bilddagboken så jag lägger bara upp ett fåtal här inne helt enkelt....

Trevlig titt!
                                                                                          

Nu skaj a hämta Alex vännen för lite wii spelande så tyvärr skiver jag inte mer nu!

kram

Längesedan...

Ja det blev ganska längesedan nu.... Det har inte funnits tid att uppdater bloggen på helt enkelt... Många har efterfrågat mina bilder på badrummet men har inte hunnit ta dem helt enkelt... Men ska försöka göra det nu någont dag snart så ni kan få se hur vårat fina badrum har blivit...

ja annars den senaste tiden så har det inte hänt så mycket faktiskt... Vi har haft en fullbokad helg men de va mest de gamla vanliga egentligen...

Dock i fredags så va jag på personal bowling vilket va skit kul... Jag nästan ramlade in hos syrran på kvällen dock hehe och de skrattades ganska bra åt mig... :) Har insett att det jobbar vädigt mycket kul folk inom kultur och fritid... och har stött på många som jag kände redan sedan tidigare, från gamla klasser osv... Hände som sagt en hel del i fredags kväll och vi förlorade iaf inte bowlingen med andra ord behöver vi inte anordna den nästa år... :))

Ja på kvällen så körde vi hem till syrran för vi skulle sova där så vi kunde passa barnen på lördagsmorgon... Syrran begav sig mot Hässleholm och utsällningen vid 7 på morgonen och så klart så vaknade novasnova bara någon minut efter det... sen va det full rulle hela dagen... Vi tittadep å film medans nova tog sig en lur och jerry städade bilen... Sen bar det av mot Furulund och mormor... Där va hela släkten och vi firade mormor... Sen tog jag nova i sjalen och gick ner til SMUs loppmarknad... Tradition o gå på den helt enkelt... Alla där nere trodde att Nova va min unge men nej nej... hehe Efter de så åkte vi hem till jenny igen oc lagade mat till 15 miljoner människor...

Söndagen va de upp tidigt igen och iväg... Dax för Matias dop helt enkelt... Han va så underbart snäll o rar i kyrkan så de va inte sant... Så fort prästen titade på honom så bara log han o sa något :)) Skötte sig helt enkelt utmärkt... Stolt fadder!! :) Blev en kall dag och vi satt utomhus och åt maten.... dock flyttade vi in senare för vi frös ala så mycket...

Ja det har varit min händelserika helg helt enkelt... bilder kommer att komma till er förfogenhet senare i dagarna...

Appropå något annat... jag har fått förlängt på jobbet och jag trivs ju som fiken ivattnet så e bara så glaa!!! :)
Snart är de dax för jerry att åka till sweden rock o ja få en hel helg för mig själv! :)) Party party :)

kram på er allesammans och vet ni vad kommentera mera så ja vet vem ni e! :)


Underbar helg...

ja snacao m att helgen har varit underbar, vädert alltså! Ja även sällskapet fr den delen.

I fredags va de som sagt disco på jobbet, en lyckad kväll med många besökare.
På lördagen så skulle Lottis kommit hit men det blev inet så då hon va sjuk, tråkigt för jag hade verkligen längtat efter att få träffa henne... :( De var verkligen längesdan o man saknar henne. Dock genomförde jag mitt lundalopp på eftermiddagen med mina ära kollegor.. Jag och Anette höll sällskap hela gången och genomförde 5 km gånh på 50 minuter. Vi kände oss väldigt duktiga och bara hoppas att vi vann någonting oxå :) Det var ialla fall en trevlig dag.
På grund av alla ändrade planer så åkte vi till min syster på kvällen och åt god mat o hjäpte dem i trädgården. vi sov där då vi skulle hjälpa dem hela dagen idag. Så det blev en hel helg hos min kära syster, god mat och trevligt sällskap även om jag varit trött o hängig idag. Har sina frklaringar som jag inte behöver dra här...

nej nu ska jag slöa på soffan me min älskling o bara ta de lungt... har massa ont :(((


Nej ha de bra allesammans så hörs vi av !
Kram


Fredagkväll!

Ja nu va det fredag och äntligen helg igen. Även om jag jobbar ett par timmar till så är de så skönt att de snart bara är ett par veckor kvar till sommarlovet.

Fick veta av chefen idag att jag får förlängt. Min nya anställning börjar den 14 juni. Så har jobb hela sommaren och nästa termin oxå, sen får man hålla tummarna igen till jul att det blir ännu mer förlängt. :) Trivs ju jätte bra på jobbet så jag vill verkligen stanna här.
Ja ikväll är det disco på våran fritidsgård för åk 3-6.  Härligt att se alla ungarna dansa o bara ha skoj.
Nej nu får jag nog ta o hjälpa till lite. Även om allt är ganska färdigt redan en ja.

Imorgo när det lunda loppet som gäller och förmodligen kommer lottis ner osse... hoppas på de iaf... saknar dej snäckan!!!


Nej ni får ha de så bra allesammans!

kramkram

Lycka :)

Solen fortsätter att skina över vårt underbara land! :)
Finns inget bättre än när solen väcker ne på mogonen och man bara njuter av allt.
Det är så underbart att cykla till jobbet när solen skiner på en, man blir mycket mer motiverad. Innan tänkte ja att nä men jag tar nog bilen idag iaf men inte numera.... Nu ser jag fram emot att cykla till jobbet :)

Nu har vi precis ätit en god middag och jag ska ta med min älskling på en överraskning :) Troligen får ni se bilder senare på de vi gjort :) ska ta med en filt, kameran och sandalerna :)

Hoppas alla mår lika bra i vårvärmen som jag gör!

Syster yster

Syster yster, klart vi finns o stöttar i alla lägen, vi ställer upp så ofta vi kan både jag o Malin. Många år av bråk och onda ord har lett till en super bra relation idag. Vi ses minst en gång i veckan för att bara umgås. De kvällarna värderar jag så fruktansvärt högt!

Oavsett vad som sker o händer så vet vi att någon bara är ett samtal bort, i alla lägen.

Ville bara skriva detta efter jag läst vad min syster skrivit...
http://jennytussan.blogg.se/

Älskar er båda och värderar er högt i mitt liv!

kram på er allesammans
image7

Underbart väder!

Ja nu är våren verkligen här, solen skiner och det är nästan så mman kan lägga jackan redan! Älskar denna årstiden, så skönt med sol o mys. Grillandet tar form och ungarna är ute med :)

Ja en del har hänt sedan sist...
Först jobbade jag flera flera timmar i onsdags, först på Öt i köket och sen på mitt eget jobb. Efter det så bar de av till far min för lite grillning och mys. jag somnade till i soffan när Liam tittade på film. Jag va helt slut så de behövde jag :) Va härligt o bara kunna va, de e fördelen när man är med familjen att ingen bryr sig om man kommer i mjukis kläder eller råkar somna :)

I Torsdags skulle vi egentligen åkt och fiska men de spö regnade, så tänkte vi att syrrran kunnde komma o äta lite mat så de dök upp vid 17 tiden o åt köttfärsfyllda paprikor, MUMS. Lite dåigt kryddade men sådant man får ta helt enkelt :) Resten av dagen va bara lugn o skön vi ville bara ha en sådan dag så de blev så.

I Fredags va solen tilbaka så då bar de av till Sjöbo på fiske tur... Linda och martin va där nere md lilla Mattias, och jimmy och Helena va oxå med. Bara Helena som fick fisk vi andra hade vår vanliga otur. :) Menmen va en trevlig dag iaf. :)

Och Lördagen då, ja jag jobbade från 09-18 på tjejfestivalen i Lund, dåligt med besökare i år men va ändå trevligt. Men dagen började ine så roligt då ja va på jobbet tidigt för att förbereda så kommer jag inte genom dörren, jag fatta inte vad de va men fick ringa en kollega så han fick komma o öppna, men han hade oxå problem så nu ska vi ta upp låset på dagens möte :)
Fick jobba en hel del iaf, jag jälpte till med modevisningen och hämtade o lämnade kläder, där va en hel del härliga tjejer med och en tös som verkligen ska ta åt sig och känna sig behövd...

Sen på lördagskvällen så va vi hos mamma och Tore och grillade. Syskonen mina va osse där men de åkte hem tidigt men vi stannade te 1... dock däckade jag i soffan hehe :)

Och söndagen då... ja vi fick för oss på morgonen att vi skulle cykla ut till Nova Lund så de gjorde vi. 8-9 km. va en härlig cykeltur och vi insåg att de inte va så långt ut där så vi ska cyka ut någon mer dag i veckan o lämna in min cykel, fr den är ju lite paj. Sen så bara mös vi hela Sönagen... :))


Nej nu ska jag göra mig iordning för jobb, börjar om en timmes tid men ska ju cykla ner där så måste jue ha med mig lite grejor då :)

kram på er allesammans och ha en underbar vårdag! 

Här kommer en bild på mig och Nova från dagen då ja o Linda av ute me knattarna :)
image6

RSS 2.0