Snart har ännu en vecka gått!

Ja snart är det fredag igen och veckan har bara sprungit iväg.. Barnen på jobbet har haft lov och vi har fullt upp varje minut som vi befinner oss på våran arbetsplats. Det har varit en vecka med allt möjligt. Vi har fiskat, pysslat och tryckt tröjor och idag åkte dem skridsko.
Vi har haft våra dispyter och dåliga dagar men vi tar oss alltid igenom loven oavsett vad som händer. Men nu går vi nog alla på sparlåga. Och på allt så har jag kvällen imorgon. Orkar egentligen inte direkt jobba kväll men så är det tyvärr. Jag har inte så mycket val direkt. Det kommer vara trevligt och kul när jag väl är där imorgon kväll. Framför allt attt jobba kväll me Emma för vi kommer bra överrens och har ganska mycket gemensamt. På fredag blir et iaf lugnt med film bara! Skönt!


Men sen är det en intensiv helg med barnpassning. ifs har jag valt det själv och tycker det ska bli jätte skoj faktiskt.. De ska soav hos mig och jag ska få njuta av dem en hel helg. Men sen är jag nog ganska glad att jga får lämna tillbaka dem :)

På lördagen sk jag åka upp till Malin med dem och så ska vi göra något skojigt.. kanske åka ut till parken eller något annat sådant lite små roligt för Liam.

På söndagen bli der kalas hos kusinerna.... och förmodligen är väll Jerry fruktansvärt bakis hehe *skratta*

Nej nu ska jag sluta för vi ska gå ner och träna...

kram på er

Tävlingstajm!

http://blogg.brandin.info/?p=1573#comment-83628

Ja nu är det tävlingstajm igen. Lilla Carro som tipsar i sin blogg!

Myshelg!

Ja helgen började fruktansvärt mysigt.. :) Jag bestämmde mig redan när jag var på väg till jobbet efter tandläkaren att vi skulle ha en mys kväll med film och något gott. Men var inte direkt sugen på chips eller godis så jag begav mig till Hemköp och köpte på mig massvi med frukt! Det blev annanas, kiwi, melon, päron och vindruvor samt mörk choklad.

Goooott!



SÅ här såg det ut på vårat bord där hemma denna mys kväll!

På lördagen så kom pappa in en runda och sa hej, drack en kopp kaffe sen blev dem utkastade :D Han tog med sig våran gamla tv som han skulle ha där uppe i sitt hus. :) Blir säkert jätte bra!

Efter det stack vi iväg till Jimmy och kollade på fotboll! Helsingborg lyckades inte vinna över lilla trelleborg, ´men det var ju ett derby och då kämpas det extra mycket! Det blev god mat och massa snack hela kvällen!

Nu ska vi snart åka till Nova och fika med Nettan och Emli lite!

Men först ska jag uppdatera min andra blogg!

glöm inte kolla i den oxå ibland!!

Krram

Jag vet att jag är sämst...

.. på att uppdatera er vad som händeri  mitt liv!

Men tänkte jag skulle försöka bli bättre på det och ni får hojta om jag blir allt för kass igen! :)

Ja veckan har sprungit iväg som vanligt. Vi har inte hunnt med att göra speciellt mycket egentligen. Vi har tvättat, varit hos pappa och kollat på hans rumt som blivit färdigt och sen har jag jobbat kväll vilket jag gör varje måndag så det är ju inte så jäkla kul det heller. Ja de va nog våran vecka.

Det är redan fredag och vi har faktiskt inte speciellt mycket planer för helgen. Idag tänkt jag att vi skulle laga en god middag ihop och se på lite film för ovanlighetens skull. Det är inte ofta jag och Jerry ligger i soffan och tittar på film. Vi slö tittar oftap å tv men sällan film. Så tänkte vi skulle köpa lite frukt och skiva upp och mysa. Godiset ska vi jue sluta med och läsken lika så så det blir frukt och ramlösa :) Mums..

Sen imorgon tänkte jag få min kära sambo med ut till Skrylle för en promenad. Beror ifs på hur mitt knä mår för de har pajat lite igen. :S Vet inte vad som hänt men när ja gick mellan byggnaderna på jobb så bara låste det sig och sen smal det till och nu gör de sjukt ont emellanåt på insidan. Får väll se vad som sker hoppas på att det går över. Jerry tycer jag ska gå till läkaren med de för jag har haft små ont sedan vi kom hem från NY Men ja vet att de inte gör någonting mer än möjligtvis säger att ja ska hoppa på pinnarna ett par veckor så då låter jag hellre bli!

En helt annan sak som egentligen har med knäet att göra lite iaf. vi tänkte börja simma lite jag och Jerry. FÖr et är en skonsam träning för knäet och vi kan båda utnyttja det. Jag har ju gratis kort på badet för att jag jobbar inom kommunen och Jerry har friskvårdsbidrag på jobbet så vi tänkte utnyttja det oxå :D Vi får bara hpopas att vi kommer igång för vi är lite slöa på att göra det. Men när vi väl är inne i det så brukar de gå framåt.

Problemet med oss är att så fort vi ätit och hamnat i soffan så orkar vi inte. Så vi tänkte vi skulle träna innan vi äter, alltså direkt efter jobb och se om det motiverar oss ännu mer. vi får hoppas det iaf!!

Nej nu ska jag äta lite lunch sen ska jag bege mig till jobbet. Idag kommer det en praktikant från vipeholmskolan som jag ska ta handom i 5 vecor efter lovet. Hoppas att det är en trevlig typ som iaf dyker upp på sin praktik och inte som våra förra praktikanter!

kram på er allesammans!

Fortsättningen av NY

Ja nu har jag äntligen fåt tid och ork till att fortsätta skriva till er om NY.

Ja lördagen skulle jag börja skriva om för er. Det var en tidig morgon. Vi var ett gäng som begav oss till bussen och åkte till ett köpcentrum md bara outlets. Allt från Gap, timberland till gucci osvosv. ja nu förstår vad jag menar! Det blev en hel del kläder. Vi handlade timberland kängor til Liam för typ 200 kr. och sen så fick han även ett par spiderman skate skor. han va så glad över dem när han fick dem. Till nova köpte vi ett par conversskor och en jeansklänning och body. Malin skriver jag inte vad hon får för hon har inte fått sina saker ännu

VI begav oss hemåt efter många timmars shopping och somnade på sängen. Vi blev lite sena till middagen men han isf. vi begav oss till en fantastisk resturang med sjukt god mat. Det blev ännu en gång en hyfsat tidig kväll.

Söndagen hade vi packat våra väskor och begav oss ut på scrapbooking butiks jakt. Vi gick sjukt långt. För er som vet så va vi på 49 streaten och gick till 91. Vi gic även en runda i central park. Så mysig park. Och ekorrarna va sjuka.. ha de posade och hade sig för alla med kamera! :) Vi fick en hel del roliga bilder.

Sen efter all gångs å visade sig att butiken på 91 till råga på allt var stängd! Så vi tog subwayn tillbaka och njöt dem sista timmarna inne i centrum och bara njöt!

Sen va det den långa flygresan hem!

De va allt för mig

nu ska ja vila i soffan e så sjuk trött åter igen! e trött hela tiden.. vad e det för fel på ig :S

Höstväder..

Ja nu har hösten verkligen kommit.. Träden börjar bli mer oranga än gröna. Jag tycker mycket om hösten. dock avskyr jag att det börjar bli mörkt på kvällarna då ja e sjukt mörkrädd. Jag tvingar till och mer Jerry att gå ner til bilen och möta mig när jag jobbar kväll. Vet inte vartför jag är så mörkrädd har ingen aning om vad som gjort mig det men men. Har jag bara någon vid min sida så är allt bra!

Jag tänkte jag skulle berätta lite för er om New York! :)
Kan börja med att säga så här det är en underbar stad men jag hade aldrig klarag av att bo där. Det är liv dygnet runt.

Vi började våran resa på torsdagsmorgonen klockan 0600 från busssationen här på Linero. Tog tåget mot köpenhamn sen och chekade in till flyget. I köpenhamn mötte vi upp resterande personer och allt som allt var vi 25 stycken! När vi väl chekat in insåg alla som hade en partner med sig att de inte fått platser bredvid varandra så vi började förhandla med varandra och efter ett tag så satt alla som de ville.

Jag mådde apa och hade knappt sovit på hela natten pga en krampande mage. Förstår inte vad som var problemet men anar en lite oro om att det var min kropps sätt att säga till att ja måste lugna er mig. (Om varför kan vi ta senare)
Ja på planet försökte jag somna så snabbt jag bara kunde då magen mådde som den gjorde. Somnade ganska snabbt och sov länge. Vi landade i Paris en timme försent och fick springa till nästa flyg. väl på flyget så blir vi försenade ytterligare en timme. Resan te NYs flygplats gick ganska smidigt. Mot slutet mådde jag illa som bara den och har ingen aning om varför. Misstänker att det var min åkasjuka om kom in där!

När vi landat i NY och går för att hämta ut våra väskor så va de helt sjuka säkerhetskontroller på vägen. Jerry fick inte stå vid mig när ja skulle visa mitt pass för vi va jue inte samma familj osvosv. Jerrys ena kollega fick inte följa med in i landet utan ett antal möten först. Så vi fick tyvärr lämna honom på flygplatsen. :( Han kom dock senare och allt gick okej.
Vi kom ner te bagagebandet och inser att våra väskor inte är där! En tant kommer o säger till oss att våra väskor har fastnat i paris och att vi får dem nästa dag. Jahaja besvikelsen var stor för nu behövde vi ju hitta alla småsaker man behövde till dagen efter.

Torsdagkväll gick åt till att köpa alla hygienartiklar man behövde samt lite tröjor osvsv. Sen åt vi på Hard Rock Cafe vilket va ett mysigt lite ställe. Maten var god men colan smaka apa! Efter maten gick vi åter igen ut på stan för att handla kläder till nästkommande dag. DÅ va klockan runt 11 lokal tid och majiroteten av alla affärer hade fortfarande öppet. Helt sjukt!

Fredagen gick vi ner och åt frukost och insåg att man fick välja på pankakor, omelett och något ägg på bulle. Sen fick mab bröd och marmelad till. Helt sjukt mycket mat helt enkelt! Efter det skulle vi på en visning i staden av guide. Vi höll på att missa bussen då vårat kassakåp vägrade öppna sig och där hade vi kameran och pengarna så de va bara att springa ner när vi väl fick upp skåpet. Vi blev lite besvikna på runtturen då vi satt i en helt vanlig busso ch helt enkelt inte kunde se speciellt mycket! Efter turen så skulle vi äta på en resturang. Vi fick en halvtimme över innan vi skulle äta så jag och jerry passade på att springa till en scrapbooking butik. Trodde vi iaf ! när vi väl kommer fram så inser vi att det inte är vad vi tänkt oss. De säljer vattenpipor, tobak osvosv i den affären så vi fick snällt traska där ifrån igen.

Maten på resturangen var sjukt god och man blev verkligen riktigt mätt! Även om servitirserna klantade sig en del så kan man inte begära för mycke då det var en skola som tränade dem att bli servitriser och kockar.

Resten av dagen gick åt till att shoppa kläder och se lite av staden. Inte så mycket som vi hade tänkt men lite iaf! Vi fick tag i kläder till kvällen och det var huvudsaken! På kvällen åt vi på en resturang där du får plocka på dig kött och sen smaska i dig med fingranra. Jag tyckte inte mate var någon hit och jag vet att det var fler som inte tyckte det.
Vi va sjukt trötta så vi begav oss hem  ganska tidigt.

Deet var allt jag orkar skriva för idag så fortsättningen om lördagen och söndagen kommer senare!

Kram på er och ha en underbar dag!

Hemma igen!...

Jan u är vi hemma igen men jag orkari nte riktigt uppdatera er nu och jag har inte riktigt tiden till det heller....

vi landade igår vid 2 tiden :)

kram och håll till godo!

New York...

... här kommer vi!

Ja nu är det så att vi sitter här med två packade väskor och massa saker överallt! Ja det är som sagt så att vi imorgon ska ta buss och tåg till Usa och New York för att bara ta de lugnt på en företagsresa! Vi ska åka iväg med Jerrys företag och helt enkelt bara njuta av landet!

Jag tänkte shoppa och bara titta runder! Det blir förmodligen en hel del kläder och scrapboking grejor!
Jag längtar redan jätte mycket efter staden som aldrig sover. Även om jag är väldigt nervös för flygningen. Både över flygningen i sig och för mina örons skull! Som en hel del av er vet så har jag väldigt känsliga öron och sist jag flög så gick trumhinnan sönder i mitt ena öra. Och nu ska vi ju mellan landa en gång oxå så det blir dubbelt så många upp och nergångar!

nej nu ska vi fia det sista!

Ha en bra helg allesammans så uppdaterar jag er på Måndag eller tisdag

Kram

RSS 2.0