Torsdag

Ja nu va det bara en dag till semester, härligt härligt. Gårdagen va vi på tosselilla på jobbet och sprang runder en massa. Jag och Maria hade nog roligareä n barnen i vissa stunder. Kände mig nästan som et tbarn emellanåt. Tråkigt att Maria ska sluta på jobbet, eller ta tjänstledigt. Vi kommer väldgt bra överrens faktiskt.  Men men så är det ibland, folk vidare ut vecklar sig helt enkelt.

Ja igår kväll så åkte Jerry in till sin kompis på sjukhuset och ajg satt och slöade här hemma. Va sjukt trött och jag vet att han o Jimmy bara pratar jobb hela tiden så kände att jag inte behövde följa med riktigt.  Inge intressant att lyssna på för min del helt enkelt.

Ja dagen på jobbet har gått fruktansvärt segt faktiskt, lite barn och mycket personal. Blev lite irriterad på en del saker idag och tog itu med det på ett bra sätt tycker jag. Sen hade jag också lite kökstjänst med Emma, och vi gjorde en super god tomatsoppa med pasta samt våfflor till efterrätt. Mumsfillibabba. Dock åt jag bara en halv våffla, förstår inte hur flk kan trycka i sig våfflor jag tycker det är så sliskigt och för mycket helt enkelt.  Ja efter mycket om och men så blev det städning och dyligt för min del då Emma begav sig hemmåt.

Nu på kvällen så har jag lagat en god Tacosoppa, vi har ju ett par veckor med testning av nya maträtter. Har testat en ny köttfärssås samt en god lax, igår hade vi en super god sallad med allt från blomkål till majs i. Hällde även i lite nypotatis. Supet gott.  Sen har vi även tvättat en massa tvätt. Vi har även hunit med en liten promenad. Vi har varit väldigt duktiga på sistone. Har gått på promenad nästintill varje dag denna veckan. Vi pausade igår då Jerry som sagt åkte till Jimmy. Och nu är det fotboll för hela slanten.

Imorgon är som sagt sista dagen för min del sen går jag på semester i tre veckor. Min första semester. Har bara aft sommarlov tidigare och det är inte riktigt samma sak. Imorgon kväll ska vi ha en liten "avslutning" på jobbet då vi är många som går på semester. Så de blir lite party party :) Hoppas på att många stannar en stund iaf.

Ja nu har jag skrivit ett långt inlägg men tänkte även berätta för er att det ska festas även på lördag för då kommer det att komma hit en dröse tjejer från min gamla gymnasieklass och tar ett par drinkar... mumsig mumsig.

Nej nu ska jag kolla fotbollen ochi nte tråka ut er mera.

( Syster yster Malin vad önskas när du fyller år)
(Jenny lust att plocka mina bryn snart ;) )


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på

Du vet väl om att du är värdefull ...

Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej

Du vet väl om att du är värdefull...


Detta är en psalm som vi sjöng mycket under min konfirmations tid som jag fortfarande minns idag. En psalm jag kan börja sjunga på mitt i allt. Tänk på texten och ta åt er!!!

Tisdag...

Helgen blev bra, vi va hemma hos mamma och tore på fredagen med jenny + familj, samt mormor o morfar och tores mamma och pappa. Blev en trevligt ch lugn kväll. Inte som midsommar brukar bli hehe. Men är alltid trevligt när man bara får ta de lugnt inte behöva göra sig till ingenting bara ha trevligt som allt är.

Sen på lördagen va vi hemma hos min pappa och åt lite mat, då va de alla syskon plus familjen månsson. Trevligt faktiskt. Vi stannade ganska länge, längre än det brukar bli. Va god mat och trevligt sällskap det är väll de som gör allt?

Igår va jag ledig och va md syrran mi och fixade novas vagn. Helt puckad va han som vi va hos hade massa konstigheter för sig men men. Vagnen blev lagad iaf! Huvudsaken.

3 Jobbdagar kvar till semestern. Sen blir det 3 veckor med lugn och ro. Jerry har dock bara semester dem två sista veckorna. Men ska nog lyckas roa mig själv den första veckan iaf. kanske ska åka med Liam till Kalmar och ölands djurpark. Hade varit trevligt faktiskt., men vi får se helt enkelt. Vet inte om Jimmy har sin dotter då, inte så kul o gå där själv med Liam. Roligare o gå med någon annan. Annars vet vi inte vad som händer under semestern, någon som vill hitta på något med oss?

Nej nu ska jag vila en stund innan jerry kommer hem. förstår inte varför ja har huvudvärk varje eftermida/kväll. funderar på om ja dricker för lite på jobbet....

ej ha de bra allesammans... kram på er

Bifogar en liten bild på mina älskade systrar!

None

Tiden rullar på

Ja tiden rullar på och snart har det gått en hel vecka. Jag har helt enkelt inte haft tid och ork till att sitta och blogga. Huvudvärken har funnits nästintill hela veckan så har lagt mig i soffan och slöat när jag väl kommit hem. Dock lyckats hålla mig vaken varje dag och inte somna till.

Nu va det torsdag och arbetsveckan är slut, imorgon är det midsommar med firande hemma hos mamma och tore. Alltid trevligt, vi är där nästintill varje år dock får det bli vartannat år för vår del.

Annars händer det inte så mycket, en veckas jobb till sen är det semester faktiskt. Tre härliga veckor med lugn och ro. Har bara två veckor tillsammans med Jerry, tråkigt nog. Nej nu ska jag påbörja maten faktiskt.

Kram

Skolavslutning...

Ja nu va det helt plötsligt fredag och våra kära ungar ii skolan slutar för sommarlov idag. Nästan så man blir lite avundsjuk faktiskt. Hela vecka har studenterna firats i Lundskommun och man har tänkt tillbaka och saknat något fruktansvärt mycket, hade gjort vad som för tt få uppleva studentdagen med mina vänner igen. Shit de va ju bara så kul!!!

Ja som sagt ungarna slutar idag och imorgon börjar vårat sommarkollo md väldigt lite barn om man tänker bakåt i åren. Jag jobbar ett par veckor till sen är det semester för hela slanten. visst vi ska nog bara sitta hemma o dryga men skönt att vara ledig iaf. Första sommaren på många många år jag har semester.

Ja de va ju nästan helg igen och i helgen så blir de itne så mycket gjort tror jag. tänkte jag skulle tvinga jerry att sätta upp tavlorna på söndag. Han har ju lovat det nu ett tag men har inte fått tumme ur hålet. Annars kanske jag ska ha barnen en runda imorgon så jenny och håkan ka vila o at de lugnt.. Och sen är det så klart fotboll på kvällne och det kan man ju inte missa eller hur! :)

nej nu ska jag ta o göra mig färdig för att åka och jobba helt enkelt, ska göras jordgubbstårta och fixas korv till våra kära barn idag...


Ha de bra allesammans ute i hmm regnvädert, vart tog vårat fina sommarväder vägen? *sakna'

Kram

Tisdag...

Nu är det tisdag och dagarna rullar framåt... På fredag slutar skolan i Lunds kommun och igår började studenterna rulla i sina bilar. Saknar studenttiden, saknar de roliga i gymnasiet faktiskt. Men de e alltid så vi den här tiden ju. Men är nöjd med allt annars så, har ett underbart jobb med ärliga kollegor, underbara vänner, en familj som finns och ställer upp och så klart jag har ju Jerry!

Jag har haft en härlig helg till er sm inte läs mitt förra inlägg dock har helgen lätt till en del viktuppgång som inte var så bra. mitt Wii fit påpekade detta ganska kraftigt igår kväll. Så tänket att nu på morgonen skulle jag ställa mig och väga in mig och ta en ny start typ. Men tror jag skippar de då ja hade gått ner 1.2 kg sedan igår :) Lite nöjd men vet ju varför. inge bra att äta direkt innan man ställer sig på vågen. Funderar på om ja ska lägga ännu mer krut på detta med viktnedgången. Har lite problem just nu o gå på promenaderna och så fr knäet strejkar lite. jag ska vara glad att jag kan gå över huvud taget för tillfället.

Nej nu ska jag göra mig iordning för jobbet sen blir det direkt till jenny och håkan och titta på fotboll och äta god mat.

Måste bara passa på o skriva. tack jimmy för du höll mig sällskap i helgen. Det va jätte kul att träffa dig efter alla dessa år. nästa gång får de inte ta så lång tid okej? och nästa gång tycker jag att jerry kan vara hemma så du får träffa honom osse! :)

kram på er alla oh ta handom er!

Helgen

Ja nu va det söndag och helgen har paserat med storm steg..


I torsdags umgicks jag hela dage med mina kära kollegor... Vi utvärderade och sen cykade vi dressin. På kvällen blev det resturang och dricka. Hade ne super trevlig kväll och senare kom Jimmy me tåget från Kalmar. Det tråkiga med de hela va att jerry inte va hemma helt enkelt...


Fredagen vaknade jag tidigt och drygade mig med jimmy hehe... tyckte de va väldigt snällt att väcka honom så tidigt... Men tror nte han tyckte det var lika populärt...


Fredagen rullade på och vi va hos syrran med korten samt o hämta bilen av pappa.. Vid 17 kom de första gästerna och vi fixad och drickan började rulla helt enkelt...


Kvällen blev lyckad han doc inte prata med alla då det va en hel del folk här inne... Är glad att ni alla kom och ni som känne att jag inte pratade med er förlåt väldigt mycket för detta va för mycket på för lite tid helt enkelt...


Lördagen blv det bara film hela dagen både ja o jimmy va helt sletna..


nu är et söndag och jerry har äntligen kommit hem saknat honom en hel del även om jimmy har underhållit mig bra.
Under dage har vi varit hos min syster och mina älskade syskonbarn... jag har badat med Liam i det iskalla vattnet...
Gud vad ja älskar mina syskonbarn, finns inget annatt som kan få mig och le så mycket som dem gör. Snart kommer det ett syskonbarn till som kommer å så mycket kärlek från så många håll... Jag finns jag ställer upp :) det vet ni båda två.. Älskar er mina systrar...



Det väcker många minnen som jag inte vill ska vakna, det får mig att inse många sake som gör ont att inse. Jag älskar men säger det alldeles för sällan. Jag finns men visar det inte så ofta. Jag bryr mig mycket även om du inte ser. Jag finns som så många andra.


Kvällen har varit jobbigt... Tårar har rullat.... Du vet varför.... Ingen annan vet.... Ingen annan behöver  veta... Så länge du vet är jag nöjd....
Så länge du vet varför tårarna har rullat.... Så länge du vet allt det andra... Så vet jag att jag kan vara lugn....




Ta handom varandra...

Tidig morgon

Ja nu va de tidig morgon och jag är för en gångns skull vaken. Inte ofta jag är vaken vid 6 på morgonen brukar som tidigast gå upp 8a på vardagarna :) är ju så när man inte börjar försen efter lunch. Nu funderar ni säkerligen på varför ja e så korkad o e uppe redan. Jo jag blir hämtar klockan 8a idag av en arbteskollega så ska vi ha utvärderingsdag på jobbet så de va bara snällt att resa sig ur den sköna sängen. Har inte sovit många timmar faktiskt. Somnade inte försen vid 1 inatt, förstår inte riktigt hur ja kunde vara så "pigg" inatt men ja ibland är det så, inte lätt att sova ensam helt enkelt.

Igår va Alex här och höll mig sällskap. Gillar v erkligen den killen, han e så hmm go helt enkelt. Man kan bara vara med honom, inte många jag känner att jag kan vara det med. Igår spelade vi Wii och bara snackade o såg på tv. Helt enkelt som det ska vara. Oftast vill alla bara göra göra göra, så kan jag oxå vara ibland därför det är så skönt att va med Alex fär man som sagt bara kan sitta och slappa.

Fick ett roligt samtal igår som jag inte väntat mig. En vän som jag inte pratat med på många många år. Väldigt kul och prata med honom och man insåg vilka minnen man bar på tillsammans. hoppas bara att det håller i sig att vi pratar och att vi å småningom umgås oxå :) Saknar ;)

Nej nu ska jag ta o göra mig iordning och vänta på min kollega helt enkelt,

Ha en underbar helg om jag inte återkommer innan måndag
Kram

Onsdagkväll

ja nu va det onsdagkväll och jag ligger här i min ensamhet och inser hur bra jag har det som varje dag vaknar och somnar med Jerry vid min sida. Hur glad jag är att jag har honom som kramar om mig när jag är ledsen och värmer mig när jag fryser. Jag är hel enkelt lyckligt lottad som säkerigen många av er andra oxå är. Men många gånger hinner man inte tänka den tanken i vardagen då tiden bara rullar iväg och man knappt hinner göra/tänka alls innan nästa dag har börjat.

Så varför stresar vi människor så mycket? varförr tar vi det helt enkelt inte bara lugnt och njuter av tillvaron o våra älskade? Vi är många i vårt avlånga land som inte sagt till sina föräldrar att de älskara dem? Vi e många som inte hinner ringa våra vänner för allt annat ska man ju hinna göra innan. Tänk tanken att någon dag kan det vara försent. Allt kan inträffa. Så för guds skull ta tiden och tänk efter vad som är viktigt i era liv!!

Ja som sagt ligger ju i min ensamhet för jerry är på sweden rock fram till söndag. detta är dock den ända ensama natte jag har då en vän til mig kommer ner från kalmar imorgon och ska stanna till söndag. Ska bli kul o träffa honom igen va som sagt ett par år sedan, närmare bestämt 2005. Åren rullar på och allt förändras helt enkelt. blir en hel del planer i helgen iaf. Imorgon är det utvärdering med jbbet samt utgång på kvällen. Sen är det jue party på fredag och sen kanske de blir lugnt lördag söndag iaf. kan ju hoppas på det så man får känna va lite av helgens ledighet.

Nej nu ska jag ta o sova allesammans
ni får ha de bra i sommarvärmen och som sagt

TA ER TIDEN ATT TÄNKA PÅ DEM NI ÄLSKAR!

Dagarna rullar iväg..

Nu är helgen över och det är jobb igen, tycker detä r kul att jobba å det är ingen nackdel men ibland önskar man att helgen va lite längre med älsklingen så man han med en sak till typ. Och nu när vädert e så perfekt så vill man inget annat än att vara ledig helt enkelt!

I helgen har vi faktiskt inte gjort så väldigt mycket egentigen. Eller jo frästen i fredags bestämde vi oss för att åka till Ullared och handla då Jimmy och Helena skulle dit. Så syrran (malin) följde med mig och det blev en lång dag. vi hittade en hel del både jag och Jerry och handlade för nästan 5000 kr dock en del till syrran (jenny) oxå. På kvällen så mös vi bara hemma och sen kom Linda och Martin vid 21-22 tiden o stannade tills klockan va 01... :) Tack vännerna!

Söndagen bestod av att laga massa mat till jobblunchen igår, maten blev uppskattad lika så min kaka. Efter allt matlagade så gick vi ner till gröningen ch la oss för att sola och vem lyckasi nte bränna sig om jag? Helt knall röd på baksidan av kroppen så jag nästan itne kan sitta ner menmen sådant är helt enkelt livet. Sen närmare kvällen kom min älskade mamma hit med tore och åt lite mat. Kycklingsallad :) Mums.. :)

måndag var det åter dax för jobbet och möte o grejor som sagt var maten uppskattad och vi gick med barnen till Källbybadet och njöt av värmen. vi ska nog gå dit idag oxå men hoppas att alla ungarna har cykel :)

Nej ha de bra allesammans nu ringer nog alex på dörren när som helst så vi kan umgås lite :D
kram på er

RSS 2.0