Ensamhemma :(

Ja här sitter man i lägenheten. Det är hyfsat städat för det gjorde jag och Jerry för ett par dagar sedan, dock behöver det plockas undan en del men jag har inte orkat. Har så sjukt ont i magen.. (ägglossning för er som är intresserade) heh. Tvätten behöver vikas och jag har fortfarande inte satt upp gardinerna i lillarummet. Dock har jag hunnit med en hel del annat idag.

Jag har varit på mammas jobb och hämtat upp beställningslistan på de kort som ska göras, jag har varit och handlat till morgondagens fest och jag har träffat Malin och Felix och fikat hos mormor och morfar med dem. Sen har jag faktiskt jobbat och sen jag kom hem har jag ätit och gjort två av de åtta korten som är beställda från listan.

Det är kul att se att folk faktiskt vill köpa mina kort. Och det klirrar in lite i pyssel spargrisen så jag kan köpa ett nytt kort till min Slice :) Jag vill ha ett kort med blommor och ett roligt alfabet :)

MEn jag jag får väll försöka ta tag i allt här hemma så att det inte ser ut som katastrof imorgon när det kommer lite folk o ska parta med mig :) Jag lägtar faktiskt efter att det ska komma lite folk det är så himla ensamt här hemma. tycker det är fruktansvärt tråkigt och ensamt när jerry inte är hemma ( han är i sälen och roar sig)

Nej ni får ha de bra o e ni party sugna så slå en signal så kanske vi kan ordna det!!

Kramkram


Tänkte bara berätta för er!

Att det finns massor med nya bilder på min bilddagbok (blommis) som ni kanske vil slå en kik på! :)

Sen ätnkte jag även säga att veckan har varit bra :) Det har varit väldigt kul att vara uppe på klubben och bygga pärlplattor :) ja jag vet jag är lite barnslig ibland men det är kul. VI arbetar förtillfället med Photoperls som är att man skriver ut en bild på sig sjäkv som man sedan bygger mde pärlog. Skit fräck! :)

Men men.,,,

nu är det återigen helg och vi hade inte mycket planer men det blev plaer av det hela sen. Igår var vi hemma hos Jerrys arbetskolega Jonas. Han bor i området bredvid oss och vi hade faktiskt vädigt trvligt. god mag (planka) och vin! Lite samtal och så! :) Dock så fick vi inte igång gitar hero så vi satt och stittade på en svart skärm *skratta' emgång vid 12 tiden.

Idag har vi sovit riktigt länge. til hal 12 *skäms* men de va skönt!

Nu ska vi snart åka till syrran och jag tänke jag skulle måla lite på väggmålningen faktiskt!


Ha de bra och glöm som sagt inte bilddagboken! :)

kram

Jag veeeet!!

jag är sjukt kass på att uppdatera er om vad som händer och sker. Inte mycket händer just nu. inga roligheter iaf. Men vem vet aj kanske börjar uppdatera er mycket snart igen!

jag tänkte iaf ge er en bild idag :)
Är stolt över mig själv så därför vill jag visa denna!
- ca 5 kg
Fler byxor passar och jag trivs lite bättre....
(dock är mina tjockis armar kvar :( )

Long time... :D

Usch ja, vad jag har blivit kass på att uppdatera min blogg. Det är för mycket annat nu i livet. Vi hjälper min syster med att dela av rummen till barnen och ska hjälpa dem o måla osvosv. Så blir inte så mycket mer skrivet senare i veckan heller. Men ja vet inte vad jag ska berätta för er.

Hmm kanske att vi va på dop i lördags i ängelholm. De va lilla Felix (som är sjuker nu, krya på dig) som döptes. Av mig o Jerry fick han doptårtor. (Bilder kommer senare) som nettan hade hjälpt mig att göra. Hon är super duktig o de blev riktigt goda!

Snart åker jerry till sälen o då e de party party tajjjm! :)

Nej dax o jobba igen!

Kram

Många dagar har gått..

Japp många dagar har gått.. Det är ett nytt år och nya tag och förmodligen ännu ett härligt år med härliga människor!

Ska börja berätta för er varför ja va så sur o tvär härom dagen när jag skrev. Jo så här va det. Jag har jobbat nu i mellandagarna och kom till jobbet, var inte mycket och göra så jag tänkte tmen jag går upp och städar klubben och chokad kommer jag in i ett rum med massa madrasser och skit. Då sover dem i våran lokal utan att vi har fått veta någonting alls. Våra saker ligger överallt och jag blir allmänt irriterad. Går upp o skäller lite på vaktmästaren och tycker deras information till oss har varit skit dålig. Han säger bara tuff luck gilla läget. Men men, de åkte hem på tisdags morgonen så jag röjde och fixade, låste alla skåpen och insåg att de BARA förstört alla våra whitebord pennor (nyinköpta) och en rosafärgad kedja.

Men vi städade, röjde och de va snyggt inför denna omgången. Nu va de dax för basketlagen att sova där. Jag smög in idag och blev återigen förbannad. Då hade dragit så mycket i vårat skåp så haspen har gått i sönder bara för att få tag i en liten förlägningssladd!!! Fan va arg jag va. Gick upp och pratade med killen som har en del ansvar ochg han va super trevlig och hjälpte mig direkt. Han bad mig vänta en stnd då han stod själv och inte kunde lämna allt. Jag gick tillbaka till våran lokal och satt vi datorn så länge. Helt plötsligt kommer killen med POLISEN jag bli bara paff och tänkte hmm så här menade jag ju inte. Klart de har brutit upp ett skåp men de har inte tagit någonting egnetligen, bara så fint "lånat". Menmen där stod jag med Polisen och fick ju förklara allt. De e ett skåp man kan få upp med lite kraft men om man bara försöker öppna de försikigt så får man inte upp de så de har uppenbarligen velat komma in i skåpet!

Nej nu ska jag sluta tråka ut er med mina jobbproblem.

Nyår var underbart....

Orkar inte berätta så mycket med, ska äta nu sen ska jag jobba kväll med Tim.

Kram allesammans!

RSS 2.0