Jag har flyttat!

http://blommis86.blogspot.com/ <---- HIT

Hoppsan då...

Ja som vanligt springer dagarna iväg och jag har inte riktigt tid att skriva här inne. Det är inte så väldans prioterat om jag ska vara ärlig. Även om jag väldigt gärna vill uppdatera er om allt som händer i mitt/vårat liv men det händer inte allt för mycket spännande saker så därför blir det inte heller mycket skrivet.

Men jag kan väll lite snabbt bara informera er om att allt går bra med grav. och vi är snart nere på under 100 dagar kvar och idag gick jag in i vecka 26 vilket resulterar i 14 veckor kvar :) Hur gött är inte det? Ja menar just nu känns 14 veckor inte så himla länge, även om det är ganska länge så känns det som om dessa 26 veckor har sprungit iväg och jag har egnetligen inte riktigt fått grep om att jag är gravid. Krämporna har inte varit så många
*peppar peppar*men de börjar tyvärr blir mer o mer. Ska träffa en läkare nästa måndag för att ev. bli sjukskriven en del timmar i veckna pga foglossning så vi får se hur det går. Menmen. Just nu längtar jag efter tillväxt ultraljudet och flytten. Tillväxtultraljudet dröjer nog ett tag till, först är de massa glukosbelastningar och lite träffar med barnmorskan.

Dock har vi bestämmt oss för att gå föräldrar grupp och detta ska göras i Svalöv pga föräldrargruppen framför allt är tillför att knyta kontakter med andra mammor och det är faktiskt där vi kommer att bo när barnet föds. Så från den 22 och tre tisdagar framöver så befinner vi oss där och förhoppningsvis lär vi känna lite folk :)

Appropå det här med flytten så är alla som vill välkomna och hjälpa oss den 14 november ;);) Jag e så fruktansvärt glad att det blev hus innan barnet kommer, även om vi har nojjat upp o ner om diverse saker så ska de bli väldigt skoj att flytta till hus och ha en egen trädgård och allt. Så nästa sommar behöver vi inte åka hem till alla andra för att grilla hela tiden utan folk kan faktiskt komma till oss oxå :))

Nej nu plingade min mat så det är dax att äta sen jobbar man till kl 23 ikväll. så min stackars älskling får städa lägenheten själv inför kalaset f ör honom imorgon!

Ha en underbar helg mina vänner!

kram

RSS 2.0