Fortfarande i Skara

Jap pvi är fortfarande i Skara, dock har min mor åkt vidare idag med Tore, de åkte till en medeltidsby och skulle sen köra vidare upp i landet med husbilen. Just nu sitter vi bara här i den ena stugan och slöar, eller rättarsagt jag och killarna för mina systrar ligger o sover med sina barn och Liam ligger i min säng o tittar på film.

Men jag har ju knyckt Jennys dator så jag klagar inte just nu. Senare idag ska vi iväg och spela minigolf eller rättarsagt äventyrsgolf. VI kände inte direkt för Skara sommarland idag igen då det var mindre än vi väntat oss och vädert tillåter inte riktigt badning hela dagen idag så därför nöjer vi oss med minigolf och spel idag :) Sen ska vi äta gott ikväll och imorgon ska vi packa bilarna tidigt och bege oss till Borås och boråsdjurpark! :)

Har hitintills haft en bra "semester" och trivs i sällskapet dock hade sängen kunnat vara bättre då jag har sjukt ont i både rygg och höft för tillfället och jag börjar längta efter min egen säng..

Nej nu ska jag sluta tråka och vara ännu tråkigare och kolla banken :P

Kram på er mina vänner

I Skara...

Japp nu ärvi i skara och vi har det trevligt. Jag har inte direkt någonting att skriva så därför slutar jag igen!

Ha de gött!

ps..

Nu har jag uppdaterat räknaren här bredvid så den stämmer! :)

Tjingeling!

Kommentar från Jenny :P

Haha fick en kommetar av min ära syster angående mitt förra inlägg. Nej gravid massagen var inte för Jerry utan för mig :P heh så fel det kan bli iblan när man skriver för mycket och för snabbt :)

Jahaja nu är det Onsdag och vi är inne på tredje semesterdagen och vi har inet gjort speciellt mycket dessa dagarna mest tagit det lugnt.
Imorgon åker vi till Skara med mina systrar och deras barn, där uppe möter vi upp min mamma och henne sambo. Vi ska bo i två stugor och abra njuta av allt och ta det lugnt! Längtar verkligen, tror det kommer bli en rktigt bra resa då vi syskon med respektive kommer så bra överrens. :)

Imorgon går jag in i vecka 20. Halva tiden helt enkelt! Skönt.. Börjar dock känna av mina fogar lite nu förtiden men inte så farligt mycket så jag är ganska nöjd endå :)

Nej nu ska vi laga tomatsoppa sen ska vi packa färdigt

Ha en underbar somma vännerna mina

kram

Lördagkväll!

Ja klockan är 20 över 20 och det är lördag kväll. Dagen har verkligen bara sprungit iväg och vi har inte gjort mycket vettigt alls. Vi sov väldigt länge idag och sen satt vi i soffan flera timmar och bara slöade. Nu har vi precis ätit e god middag och Jerry sitter och spelar gitarr med Jimmy. Jag är osocial och tog med mig datorn och sitter här och berättar för er om allt!

Semestern har börjat och vi har inte speciellt mycket planerat för våra tre veckor. De enda vi egentligen har planerat är skara :) Så på torsdag åker vi, alla syskonen och mamma,tore till Skara och åker hem igen på söndag! Sen ska vi försöka hitta ett spa som har gravidmassage då vi båda hade tyckt de va skönt! :)


Nej orkar inte skriva mer sitter inge vidare bra här så!

Kram på er


ultraljud...

japp idag har vi varit på ultraljud, ja alltså vi kom int hem nu men jag har jobbat ett kvällspass efter ultraljudet och därför inte haft möljligheten till att uppdatera er :)

Vi blev flyttade så ny beräknad dag blir den 16/12-09 :) bara 4 dagar så itne så farligt...
Så räknaren här bredvid stämmer inte för tillfället ni får plussa på 4 dagar..

Här kommer tre bilder på våran (troligen) son :DPå denna bilden vinkar han till oss!

Nya bilder..

Japp tredje inlägget idag och jag täntke bara uppdatera er med nya bilder från v 19 :))


Här kommer bilderna...

Japp i helgen va vi på IKEA och handlade lite möblr till  barn/pyssel rummet då  det behövdes lite mer organisation där inne. Dock har vi inte köpt några bebismöbler endast skrivbord och förvaring!

Ni kan kolla bilderna från förbättringen på min pointblogg (det är lättare att ladda upp bilder där)

www.blommis.pointblog.se

Imorgon är det ultraljuuuud :D *Längtar*

Jahaja...

Återigen en rubrik som bara blev till för att jag inte hade något bättre för mig!

Men ja igår gick jag in i vecka 19, snart har man gått halva tiden. Skönt. Men blir säkerligen flyttad imorgon när vi är på ultraljudet. Hoppas dock inte det då tiden blir längre igen! Menmen vi får helt enkelt se!

har inte så mycketm e ratt skriva, kommer bilder på ett par projekt senare!

rkam

Sommarförkylning...

Suck,

Japp han nog inte bli mer än firsk och fri från antibiotika när detta skit slog till. Ligger hemma med feber, halsont och snuva. Kan berätta för er att det är inge skoj alls o vara sjuk o ha feber i denna värmen!! Alla dörrar och fönster står vidöppna och fläkten stor igång mot mig men endå svettas jag som en galning.

Menmen lite alvedon i kroppen ,en kall handuk på pannan och en halstablett i munnen så känner jag mig okej!
Har dock varit hemma från jobb nu två dagar. Jag skullej u börja på dalbybadet i onsdags men jag orkade helt enkelt och eet är ganska tungt där ute. Städning och pooltäcke som ska flyttas osvosv. Så hemma igår och idag men jag tror jag ska ge mig ut på ett försök imorgn faktiskt! Hoppas på att jag klarar hela dagen bara har ett lååångt pass imn 10-21...

Så ja vet har ni inget för er kan ni alltid titta in på dalbybadt o säga hej!


Nej nu ska jag försöka äta lite yoggi till...


Kram på er

Ps. bebben mår bra trots att ja e sjuker så ni vet ;)

RSS 2.0