En helg full med roligheter!

Ja helgen har varit full med massa roliga saker. I fredags åkte hela arbetslaget ner till Löderup för utvärdering och planering. VI pratade och åt och tog en strandpromenad. Vi hade en supertrevlig för- och eftermiddag med många olika diskutioner. Vid fem snåret så åkte ölen fram så de dracks för glada muggar! Runt 19 gick vi in och åt julbord. Som vanligt äter man alldeles för mycket mat men gott är det. VI hade trevlig, umgicks och hade en kanonkväll! Vissa fick lite mycket under fötterna medan andra höll ställningen bra! Vi dansade och hade trevligt. Alla umgicks på ett avslappnat sätt och njöt! Sen begav vi oss in till kilarnas stuga för lite poker och sen blev de sängen för min del!

Lördagen började med en tidig frukost o sen hemfärd. Direkt när ja kom till Lund va de å hämta tårtorna och så klart så började problemen direkt. Ja hade beställt två stycken 15 bitars tårtor men fick bara en. HOn på ramklints var otrevlig o dan och ville inte ge mig två mindre först. Sen tyckte ja att ja kunde få rabatt pga alla problem de hade blivit och ja fick HELA 4 KR!!! Imponerande helt klart!

Under eftermiddagen fick ja massa fina paket. Ja fick ett wiispel av jerry, tvåltillverkning av kusinerna, pengar av mamma o mormor, scrapgrejor av systrarna mina och presentkort på ikea av stravall och lottis. Snacka om att de va kul att Lottis kom. Vi har inte setts på ett tag men har börjat prata mer o mer vilket jag är väldigt glad för. Hon är en vän som ja verkligen inte vill mista och ja saknar alla våra samtal vi hade innan! Men de går åt rätt håll!

På kvällen kom de en d el vänner. En del sade till redan innan att de inte kunde komma längre men vi blev en 8st. Vissa gick hem tidigare än andra tråkigt nog men så blir de ibland!
Fick jätte mycke fina saker av alla och ja blve jätte nöjd! Tack så mycket!

Nej nu ska jag jobba vidare!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Clinen

Jovars, det är fint här. Fick hem vår nya dator idag så det blir till att pilla med den. Snabbmat hjälper ju inte träningen på traven ;o) =P /Clinen

2008-12-03 @ 12:53:03
URL: http://clinen.blogg.se/
Postat av: Lottis

Tack för i lördags, det va jätte kul att träffa dig. Hopppas vi kan ses snart igen gumman!

2008-12-03 @ 18:05:18
URL: http://lottislottis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0