Utskriven :)

japp änteligen ä jag hemma och utskriven är riktigt skönt att slippa ha massa tider att passa. Dock är jag ganska imponerad a tt jag BARA försov mig en enda dag och det skyller jag på min mobil som är helt knäpp när man laddar den.

I vilket fall sm helst så är jag sjukskriven hela veckan ut, dock vet jag inte om jag kommer att vara hemma hela veckan då jag kommer vara så sjukt uttråkad så jag kommer klättra på väggarna är hemma. läkaren tyckte att jag kunde vila upp mig framför allt om jag hade ont men de va okej att gå tillbaka till jobbet tidigare om jag kände mig kry nog så de tänkte jag göra. Antingen imorgon eller på torsdag vi får se! På torsdag ska jag jobba iaf, för då har vi utvärderingsdag och lite planering inför nästa termin samt att vi ska ha en underbar dag tillsammans alla kollegorna och det vill jag verkligen itne missa!

Annars så e det ganska bra faktiskt, mår illa som sören av min antibiotika dock, men jag vet att den skadar inte bebisen i magen även om den är stark o får mig att å dåligt. Fick även se vårt lilla liv igår. Den låg o vinkade till mig när läkaren gjorde ultraljudet. Hon buffade och tryckte på min mage så att h*n skulle simma runder o vända sig. Men allt såg jätte bra ut och ryggraden syntes samt ansiktsskelettet :D

Vilek lycka det är att få se de va nästa nså ja började gråta inne i ultraljudsrummet. E lite ledsen över att Jerry inte har fått se h*n någon gång men jag har tre gånger redan. Men han har fått se två bilder iaf det är alltid någonting Men han har redan bestämmt sig för at följa med på det inplanerade ultraljudet vilket blir i Juli..

Nej jag ska åka ner till stan för nu orkar jag inte göra mer här hemma...

Ha en bra dag!

(jerry åker till srf imn så har ni tråkigt kan ni alltid roa mig )! :)

Kommentarer
Postat av: Clinen

Aaaw vad gulligt. Vilken lycka det måste vara att få se det lilla livet röra på sig. Ska ni ta reda på könet eller vill ni bli överraskade? /C

2009-06-02 @ 13:29:25
URL: http://clinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0